základní skupiny - skupina G, 5. kolo
30.11.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Malmö se rozešlo s Alkmaarem smírně

Švédské Malmö si konečně připsalo premiérový bod za bezbrankovou remízu s Alkmaarem, ten může nakonec ještě spílat svědomí, neboť bude muset o definitivu bojovat na hřišti Charkova, jenž do této chvíle ještě neprohrál.

Začátek byl z obou stran hodně opatrný. Jako první se ale osmělili domácí, na standardku Ranégieho si naskočil Andersson, na pozorného Estebana se mu však recept najít nepodařilo. Stejně tak dopadl o chviličku později i Falkenburg a na druhé straně znovu, i když v opačné roli Ranégie.

Holandský celek poté utrpěl nepříjemnou ránu, když musel být kvůli zranění předčasně vystřídán Beerens, na jeho místě se objevil Benschop. Domácí si do půle vypracovali ještě jednu velkou šanci, Ricardinho našel přesným pasem Janssona, jeho hlavičce ovšem chybělo to nejdůležitější - tedy přesnost.

O něco zajímavější podívanou nám nabídl druhý poločas. Nejprve měl obrovskou příležitost Altidore, po volném přímém kopu Elma ovšem nedokázal z vápna zacílit přesně. O něco zaměstnanější byl ale přece jen domácí strážce svatyně. Benschop sice Dahlina jen protáhl, o pár minut později však musel mladý brankář vytáhnout povedenou střelu Mahera.

Ani s přicházejícím závěrem se hra obou celků nezefektivnila. Na straně hostů spálili další příležitosti Maher s Ortizem, před Hamadem poté na druhém břehu zachránil Esteban. Poslední šanci na změnu skóre potom spálila dvojice Reijnen - Gudmundsson, a tak jsme se branky nedočkali.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

neco podobneho se bude opakovat jako v Holandsku...tip 2..1:3

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim že Alkmaar bude šetřit hráče takže 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim že Alkmaar bude šetřit hráče takže 1:1

Reagovat
Tomtaf

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si to vzal že Alkmaar bude šetřit hráče? Nic jistého nemá a pokud porazí Austria Charkov tak to bude hodně zajímavé, na to AZ nemlůže spoléhat a nasadí silnou sestavu, určitě jsou týmem, který by evropskou ligu mohl vyhrát, tip 0:3 (0:1)

Reagovat
Josifek

EL vyhrát můžou jen těžko, je tam minimálně 10 silnějších týmů. Jim může sedět spíš nizozemská liga, kde budou hrát proti otevřenějším obranám, v Evropě to není ono..

Reagovat
Josifek

Nesnáším Alkmaar, podruhý v sezoně jsem na ně vsadil (předtim s Austrii) a podruhý plichta. Dneks hráli fakt trapně, minimální snaha, minimální nasazení, prostě nafrněnci co si mysleli, že se slabí domací porazí sami. Těm stačilo jen hrát v bloku, do plných AZ bylo naprosto neschopné..nevim, neviděl jsem u nich chuť a touhu vyhrát.

Jedna chyba zas na tiketu, díky, AZ.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele