základní skupiny - skupina G, 2. kolo
29.09.2011 19:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Malmö FF - Austria Vídeň 1:2

Malmö podobně jako v prvním utkání v Alkmaaru zapsalo úvod a to se pro domácí znovu ukázalo jako klíčové. Švédský celek tak prodloužil čekání na premiérový bod, naopak Austria zaknihovala první cenné vítězství.

Malmö začalo, jak se na domácí tým sluší a patří hned od začátku aktivně. Během prvních deseti minut měl Grünwald plné ruce práce, zasahovat musel nejprve proti Larssonovi a o chviličku později potvrzoval své kvality i v souboji s Ricardinhem. Na domácí straně mohl otevřít skóre i Ranégie, tentokrát ale ještě pálil nad branku.

V sedmnácté minutě potom přišel pro svěřence Rikarda Norlinga naprostý šok, neboť hosté hned z první vážnější šance otevřeli skóre. Junuzović posunul míč Barazitemu, který se šikovně otočil a umístěnou střelou překonal Dahlina - 0:1. Austria hrála to, co potřebovala. O čtyři minuty později mohl navýšit vedení opět Barazite, tentokrát ale Dahlin svůj tým podržel. Ještě před odchodem do kabin potom hosté znovu udeřili. Po spolupráci Kleina s Junuzovičem napálil míč do sítě Grünwald - 0:2.

I po změně stran se pokračovalo v hostující režii. Po akci Gordona s Junuzovičem mohlo být vymalováno, druhý jmenovaný ale nedokázal z dobré pozice zacílit mezi tři tyče. Stejně dopadl o chvíli později se svým pokusem z volného přímého kopu i Suttner. Potom pro změnu dvakrát podržel svůj tým Dahlin. Švédský reprezentant nejprve vyrazil další střelu Suttnera a následně si poradil i se zakončením Junuzoviče.

A když už se zdálo, že se v závěru nic zajímavého nestane, tak domácí ještě zápas přece jen zdramatizovali. Osm minut před koncem se po akci střídajícího Mehmetiho dostal do zakončení Ranégie a tentokrát se na rozdíl od první půle nemýlil - 1:2. Do konce se až na vyloučení Grünwalda ale už nic významného neudálo, a tak si Austria odváží ze Švédska důležité tři body.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
paver

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele