základní skupiny - skupina E, 2. kolo
29.09.2011 21:05 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Maccabi Tel-Aviv - Dynamo Kyjev 1:1

Maccabi Tel Aviv ani Dynamo Kyjev si zatím nepřipsaly ani po druhých zápasech ve skupině na konto první vítězství a proto se v tabulce nacházejí na čtvrtém respektive třetím místě tabulky. Dynamo dokázalo dvakrát remizovat a v tuto chvíli hledí na záda Stoke City i Besiktasu. Maccabi vybojovalo před vlastními fandy svůj vůbec první bod, postup se i tak začíná značně komplikovat.

V silné konkurenci totiž musí izraelský výběr vyhrávat hlavně doma a to s mu proti ukrajinskému gigantovi nepovedlo. Diváci viděli branky pouze v úvodním dějství. Hosté šli velice brzy do vedení, těsně před přestávkou ale domácí srovnali stav a výsledek se posléze už neměnil. Od začátku zápasu do hry zasáhl Andrej Ševčenko, který právě oslavil své pětatřicáté narozeniny. Nicméně brankou je potvrdit nedokázal.

Domácí vstoupili do duelu zostra od úvodního výkopu. Nejprve pálil příliš vysoko Munas Dabbur, poté nebyl z přímého volného kopu přesný ani Yoav Ziv. A tak v 9. minutě na druhé straně udeřil kyjevský celek. Po centru Ševčenka se na pravé straně zjevil Nigerijec Brown Ideye a umístěnou ranou pokořil gólmana Guye Haimova. V dalším průběhu ale vyli mnohem nebezpečnější domácí a nakonec se dočkali i vyrovnání.

Nejprve napálil břevno Dor Micha, následně hostující brankář Oleksandr Šovkovskij ukryl v náručí pokus Harise Medunjanina. Básledně akrobaticky mířil nad Roberto Colautti, střelu Munase Dabbur dokázal opět zlikvidovat skvělý Šovkovskij. Ve 44. minutě se ale přeci jen domácí výběr dočkal, když Micha vypálil z dvaceti metrů a balón zaplachtil do horního rohu. V druhém poločase už tolik šancí přeci jen k vidění nebylo

Oba celky si připsaly jednu nebezpečnější příležitost, změna stavu se však již nekonala a oba soupeři se tak spravedlivě rozešli po bodu.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady musí brát Kyjev všechny body,to že ztratil ze Stoke pro mě byl velký šok a nechci ten samý šok zažít i po tomto zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
paver

D. Kyjev remizoval se Šachťarem 0:0 a má co napravovat. V Izraeli to nebude snadné ale Kyjev zvítězí 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

preto ze remizovali so sachtarom, tak maju co napravovat ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Horká izraelská půda vs. kvalita a zkušenost Kyjeva... Dynamo potřebuje 3 body a po boji si je odveze - 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

kyjev vyhraje tip 0-1 , 0-2 ikdyz to nebude jednoduche

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že x

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele