Reportáž

Maccabi Haifa - AEK Larnaka 1:0

Maccabi Haifa neměla příliš problémů s Larnakou, kterou skolila jediná trefa Mohammeda Gadira z 54. minuty. Hodnotit negativně může snad jen konečné skóre, protože to mohlo být v jejich prospěch daleko vyšší, nebýt výrazně špatné koncovky. Hosté, kteří hráli v závěru o deseti, jinak musí předvádět lepší výkony, nebo se v Evropské lize budou zle potácet.

Na domácích jako by ani nebylo znát, že nedávno díky nepovedenému penaltovému rozstřelu přenechali Ligu mistrů svému soupeři z Genku. Už od úvodních chvil bušili do kyperského celku, který letos vyřadil z Evropské ligy Mladou Boleslav, co to dalo. Nejprve hostujícího gólmana Fortina otestoval Amaša, jenže larnacký muž v rukavicích skvěle zasáhl.

Vychytat poté dokázal i střely Vereda s Katanem. Největší tlak museli hosté zvládat kolem 30 minuty. Maccabi v té době asi sedm minut nespustilo míč z kopaček. Gadir, dvakrát Amaša, Vered, Golsa, ani jeden z nich však zkrátka síť nerozvlnil. Na druhé straně si zachytal i brankář Saranov, pokus od Pavloua ale chytil.

Haifa se nakonec ujala zaslouženého vedení, které udržela až do konce, v 54. minutě. Tawatcha nacentroval na Gadira, jenže hlavou přece jenom dobyl hostující bránu. V 67. minutě mohl zvýšit Katan, ale Fortin mezi třemi tyčemi opět čaroval. Maccabi pak spálilo ještě několik tutovek, AEK se zmohlo jen na nepovedenou ránu G. Garcii v závěru.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Maccabi

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

souboj dvou na klubové urovni vzrůstajicích zemí , oba dva týmy nejsou ve svých ligách nejsilnější ale i tak to bude poměrně zajimavý zápas . muj tip : 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
staimy

3 Izraelské týmy v Evropský lize nejsou náhodou a především v domácích zápasech ukazujou svoji sílu. Larnaca venku taky není zrovna nejjistější a proto si tipnu výhodu domácího prostředí 3:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele