základní skupiny - skupina C, 5. kolo
30.11.2011 21:05 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Legia Varšava - PSV Eindhoven 0:3

PSV Eindhoven v zápase, kde už o nic nešlo, vytěžil více a nakonec s velkým předstihem ukořistil první místo ve skupině. Holandský celek má na kontě třináct bodů a disponuje náskokem čtyř bodů právě na druhou Legii, která už před tímto duelem měla též zajištěn postup ze skupiny a určitě před posledním kolem skončí na druhé pozici a může se těšit na jarní boje. Nicméně ve večerním duelu předvedla bídný výkon.

Domácí od začátku předváděli naprosto odevzdaný výkon a nezmohli se téměř na nic, rozhodně nenavázali na své předchozí výkony ve skupině. Je sice pravdou, po půl hodině hry si vsítili vlastní branku a po hodině hry je poslal do kolen nařízená penalt, i tak ovšem na PSV nestačila v žádném ohledu. V úvodní dvacetiminutovce si vytvořili šance hostující Jeremain Lens a Dres Mertens, nicméně přesnou mušku neměli.

Poté pálil mimo také Zakaria Labyad, v polovině úvodního dějství ale zahrozili poprvé i domácí, jenže Miroslav Radovi pálil z dvaceti metrů vedle. Největší šanci spálil Ariel Borjisjuk, jehož pokus lízl břevno hostující svatyně. Jenže pak už opět převzal taktovku nad zápasem soupeř a svou šanci zužitkoval. Po centru Stanislava Manoleva si srazil nešťastně balón do sítě Michal Zewlakow - 0:1.

Hned po přestávce mohl srovnat stav Miroslav Radovi, avšak branku o malý kousek přestřelil a proto v 60. minutě přidali hosté definitivní pojistku. Ve vápně fauloval brankář Dušan Kuciak osamoceného Kevina Strootmana a sudí mu udělil červenou kartu. Do branky se postavil náhradní brankář Wojciech Skaba, toho ale poslal na opačnou stranu branky střelec Mertens. Gólovou pojistku přidal o osm minut Labayd a nebyl podstatě co řešit - 0:3.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Eindhoven neprohraje...tip 02...1:1,1:2

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

polaci su frajeři stejne jalo lech poznan minulý rok a dnes vyhrajou 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Co je to za blábol, že PSV není ani zdaleka v nejsilnější sestavě?? Jedinej kdo z těch zraněných hraje základ je Pieters, kterého na 100% zastoupil Willems, takže pořád je to nejsilnější sestava, která může být!

Jinak k zápasu. Legiu sem tipoval jako druhého postupujícího a hraje velmi houževnatě a je dobře na tom fyzicky..To nám dělá problém..Presing. Takže to bude tuhej boj..Ale snad neprohrajeme. Ofenzíva má opravdu formu.

Reagovat
smazaný uživatel

3-2

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

PSV přijede oslabeno, nasadí defenzivní taktiku a uhájí první místo 1:1

Reagovat
Stiksxx

Ty PSV asi moc nesleduješ vid?

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou sleduju sice má serii 13 zápasů bez prohry, ale tady to nic neřeší, doma je velmi silné, venku už to ta kslavné není, a uvidíme jestli budou hrat 4 - 3 - 3 , pokud vím hraje se o první místo a domácí nekolikrat předvedli, že jsou silní, tady proste vidím remizu

Reagovat
Stiksxx

já ti taky nevyčítám výsledek a tvůj názor částečně sdílím ale PSV nepřijede oslabeno pokud vím

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, dá se říct nejsilnější možná sestava až a Pieterse... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Poláci hrajou podobně jako my, vycházejí ze zjištěnej obrany. PSV zas má slušnej útok. Bude to zajímavý zápas. Tipuju remizu 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Posledy zapas v domacej lige hrala Legia viac nez hrozne takze to bude tazke

Reagovat
smazaný uživatel

taky po dlouhé době odehráli špatný zápas. Já jim dneska věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Slušný zápas. Potěšení výkonem, příjemné překvapení výsledkem. Ale mrzí mě, že Rutten nedal větší šanci mladíkům za rozhodutého stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to byl klepec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele