základní skupiny - skupina C, 2. kolo
29.09.2011 21:05 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

Legia Varšava - Hapoel Tel-Aviv 3:2

Polská Legia potvrdila dobrý výkon z posledního klání na hřišti PSV Eindhoven, kde prohrála jen o gól, a doma vítěznou trefou Miroslava Radoviče z 89. minuty porazila izraelský Hapoel Tel Aviv 3:2. Hosté tak nezvládli ve skupině ani svůj druhý zápas a s nula bodů na kontě jsou po dvou porážkách poslední.

První poločas oba týmy vlastně ani nemusely hrát. Fanoušci se z předvedeného týmu obou celků opravdu bavit moc nemohly. Vlastně jedinou důležitější situací byla trefa Tamuze ze 34. minuty, díky které Hapoel vyhrál úvodní pětačtyřicetiminutovku. Izraelsko-nigerijský útočník poslal míč za záda gólmana Kuciaka hlavou po Shishově centru.

Hosté byli o něco lepším týmem, jenže na ten samý výkon po přestávce nenavázali. I když ona se Legia ve druhém dějství o hodně zlepšila. Ještě před obrátkou přitom měli dvě velké šance Vrdoljak, kterému jeho střelu zablokoval obránce Fransman, společně s Rybusem, jemuž pěkný pokus musel vyrážet kolem tyčky gólman Edel.

Legia si nechala nakonec všechny vstřelené góly opravdu až na druhou půli. Rybus svým centrem z rohového kopu uvolnil Ljuboju, který se z malého vápna nemýlil. V 72. minutě polský celek vedl, Igiebor ve vápně fauloval Radoviče a kopala se penalta, kterou Komorowski v pohodě proměnil.

O sedm minut později však podruhé skóroval i Hapoel. Igieborovu střelu dokázal vyrazit gólman Kuciak jen před Lalu, jenž na hřišti sotva pobyl tři minuty a už zasadil domácím pořádnou ránu. Ti se z toho ale nakonec oklepali, Ljuboja totiž sklepl hlavou míč pro Radoviče a ten svojí brankou zařídil svému týmu po divočejším průběhu tři body.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
paver

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
skorpikk

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele