základní skupiny - skupina B, 3. kolo
20.10.2011 21:05 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - FC Kodaň 2:2

V zajímavém utkání v AWD-Areně se nakonec body dělily, situace ve skupině B tak zůstává mimořádně napínavá. Hannover zůstává spolu s Lutychem s pěti body na postupových místech, ale o bod třetí Kodaň bude jistě chtít kartami také zamíchat.

Hannover začal, jak je u něj v AWD-Areně zvykem hodně aktivně. Jako první se do šance dostal Abdellaoue, z úhlu ovšem nedokázal Wilanda překonat. O chvíli později se po rohovém kopu dostal odražený míč k Panderovi, jehož projektil ale jen líznul boční síť. Ten samý hráč měl dobrou možnost i vzápětí, tentokrát si však jeho ránu Wiland pohlídal.

Ve 27. minutě měl stoprocentní příležitost uzdravený Schlaudraff, v rozhodujícím okamžiku ovšem uklouzl a jeho nedůrazný pokus tak nemohl Wilanda vylekat. Za další dvě minuty už se skóre přece jen měnilo. Po chybě Claudemira se k míči dostal Pander a parádní ranou otevřel skóre - 1:0.

Pojistku mohl hned vzápětí přidat Abdellaoue, z ideální pozice ovšem pálil těsně vedle branky. V závěru první půle začínali mít navrch hosté, jejich hra ale postrádala jakýkoliv nápad, myšlenku, a tak jsme viděli šance pouze na jedné straně. Tu další měl na kontě Schlaudraff, z úhlu ale nedokázal chytrým lobem Wilanda propálit.

I po krátkém oddechu se pokračovalo ve stejném duchu. Nebezpečná byla pro hosty především dvojice Abdellaoue - Schlaudraff, kteří jak prokazují v Bundelize by spolu mohli hrát klidně i poslepu. To se nakonec ukázalo ve 47. minutě. Schlaudraff nacentroval před branku, Wiland jeho pokus vyrazil pouze před sebe, kde stál pohotový Abdellaoue, i jeho pokus ale hostující brankář zpacifikoval.

Z dálky zkoušel štěstí i Cherundolo, zaměstnaný Wiland si ale i s jeho pokusem věděl rady. Postupem času se aktivita 96tek vytratila a Kodaňští toho patřičně využili. Ke střele se dostal obávaný kanonýr N'Doye a parádně umístěnou střelou srovnal na 1:1. Hosté byli najednou při chuti, dalekonosný pokus Grindheima si ale cestu do branky nenašel.

V 81. minutě se ale skóre znovu nečekaně měnilo. Z dálky se do balónu opřel Pinto a Wiland byl na jeho pokus krátký - 2:1. Kodanští se ale ani za nepříznivého stavu nevzdali. N'Doye našel střídajícího Kristensena, ten ale hlavičkoval nad branku. Minutu před koncem se ale hosté dočkali. N'Doye našel útočného kolegu Santina, a ten z úhlu zajistil svému týmu cenný bod - 2:2.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady je to jasná výhra hannoveru

Reagovat
patrikhm

To bych netvrdil, Kodaň se z ligové porážky rychle otřepala. Dnes je to jasná remíza.. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

babraci nemecky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele