1/16 finále - 1. zápasy
16.02.2012 21:05 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Hannover na úvod otočil zápas s Bruggami

Pohádka Hannoveru pokračuje, svěřenci Mirka Slomky tentokráte potvrdili skvělou formu z minulých týdnů proti Bruggám a před odvetou si tak zapisují alespoň trochu pozitivní výsledek. Hosté se dostali po změně stran do vedení, branky Sobiecha a Schlaudraffa však utkání zcela otočily.

Hannoverští začali s velkou chutí, od prvních minut na svého soupeře doslova vlétli, překvapení hosté tak nevěděli, kde jim hlava stojí. Hodně vidět byla především nová posila z MU Mame Biram Diouf, na kterého směřovala většina míčů, ani on však neměl v rozhodující okamžik seřízená mířidla a z malého vápna nastřelil jenom jednoho z obránců. To bylo, společně s nepřesným zakončením Pinta, na dlouho ze strany dolnosaského celku všechno, otěže utkání přebíraly Bruggy. I z jejich strany se ovšem smělo mluvit o koncertu promarněných příležitostí: Rafaelova zpacifikoval Zieler, Jordi zakončoval nepřesně a před Akpalou stihl zasáhnout opět Zieler.

Ještě před koncem prvního dějství musel ze hřiště odstoupit zraněný Abdellaoue, místo něhož se na trávníku představil Konstantin Rausch. A byl to právě dravý křídelník, kdo měl těsně před odchodem do kabin možnost otevřít skóre, po pasu Schlaudraffa ovšem nedokázal z vápna zamířit do prostoru branky.

Po obrátce se začalo tam, kde se před odchodem do kabin přestalo. Schmiedebach ale na Kujoviče z ideální pozice nevyzrál, navíc hned záhy jeho tým inkasoval. Stenman oslovil Lestienna, jenž už se z hranice pokutového kopu nemýlil - 0:1. 96ky se postupem času znovu vzpamatovaly a dávaly tak hlasitě najevo, že se nechtějí vzdát bez boje. Příležitost měl Stindl, po něm rozehrál standardku kdo jiný než Pander, ale mířil těsně nad břevno hostující svatyně. Když už se zdálo, že domácím prostě nebude přáno, tak se z ničeho nic ocitl ve vápně Sobiech a srovnal na 1:1.

Konečné rozhodnutí potom přišlo deset minut před koncem. Rozhodčí Sousa posoudil souboj Donka se Sobiechem, jako nedovolený a pro bundesligový tým se tak naskytla jedinečná šance utkání otočit ve svůj prospěch. To se také povedlo, míč si na značku postavil Schlaudraff a s přehledem zavěsil - 2:1. Nakonec mohlo být ještě veseleji, ale ani Diouf, ani Rausch nedokázali své příležitosti využít, ostatně jako již pokolikáté.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0 bude vyrovnané

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tady sem to zkusil na hosty, jejich forma je vyborna

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že to bude bez Ya Konana, ale Mo se o to snad postará

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele