předkola - 2. předkolo - 1. zápasy
14.07.2011 20:45 CET
0 : 2
(?:?)
Stadión:
The Oval, Belfast
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tady musí Vorskla vyhrávat oba zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Glentoran už částečně splnil cíl postupem do 2. předkola. A tady narazí na ještě silnějšího soupeře. Pokudv mu bude přát štestí, může i tady soupeři notně zkomlikovat situaci. Každopádně musí na domácím pažitu The Oval uhrát zápas tak, aby odveta na Ukrajině nebyla formalitou. Osobně bych jim úspěch přál, i když vím, že favoritem nejsou .... Tip 1:1.

GLENTORAN BELFAST !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict... ....tip X..0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Děláte si srandu?!Vorskla Poltava se v lize střetává s týmy světové úrovně!Šachtar,Dynamo Kyjev,Metalist,Dněpr a vy si myslíte,že remizuje s týmem ze Severního Irska???!!

Reagovat
smazaný uživatel

Není to sranda (to bych si nedovolil), jen zbožné přání. Vím, jaké je reálné rozložení sil ....

Reagovat
smazaný uživatel

Vorskla Poltava zaslouženě po golech Bezusa a Yanuziho vyhrála a dneska při losování bude mezi nasazenými!!Nejtěžší reálný soupeř teda pro ní bude Macabi Tel Aviv.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kolik bylo zápasu na The Oval přítomno fanoušků?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel se zcela naplnil předzápasový předpoklad. Glentoran Belfast má do odvety již opravdu malou šanci, i když naděje umírá poslední. Když nic jiného, alespoň se důstojně v odvetě rozloučit pro tento rok s EL. Tzn. uhrát solidní výsledek ...

GLENTORAN BELFAST !!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele