základní skupiny - skupina D, 5. kolo
01.12.2011 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Vaslui - SS Lazio 0:0

Důležitý zápas mezi Vasluí a Laziem skončil bez branek. Italové tak udrželi před Vasluí druhou pozici, nicméně o postup musejí bojovat do posledního kola. Pro rumunský celek to také znamená prodloužení jeho evropské neporazitelnosti na jedenáct zápasů.

Lazio přitom mohl nasměrovat do vedení Miroslav Klose, po excelentním pasu Gonzáleze se vrhl sám na domácího brankáře, ovšem překonat ho nedokázal. Černauskas svůj tým výrazně podržel. Vaslui odpověděla střelou z dálky, ze zhruba třicetimetrů to zkusil Sanmartean. Tentýž muž přidělal Marchettimu práci i o chvíli později, když dobře vypálil z voleje. Rumuni pořádně zahrozili i před koncem poločasu, proti pokusu Gladstoneho se opět vytáhl vynikající Federico Marchetti. Vaslui tedy přežila úvodní šanci Kloseho a následně měla více ze hry, nicméně poločas skončil i tak 0:0.

Také ve druhém poločase měli první šanci Italové, v 54. minutě naservíroval Klose míč Cissému, jenže francouzský útočník jakoby měl střeleckou smůlu, míč z jeho kopačky minul branku. Po hodině hry měli Biancocelesti štěstí, volný přímý kop Martinse Adailtona totiž skončil na břevně!

V 70. minutě šli dokonce domácí do vedení, Mike Tamwanyera překonal Marchettiho, ale jelikož stál v ofsajdu, jeho branka nebyla uznána! Lazio se pak vrhlo do útočení, i když nutno podotknout, že zápas byl otevřený do samotného konce. Sculli zblízka netrefil a na druhé straně Tamwanyera hlavou nepřekonal vynikajícího Marchettiho. V závěru bylo Lazio agresivnější a snažilo se zápas rozhodnout, obrana Rumunů ale vytrvala. Utkání skončilo 0:0 a to znamená, že se o druhém postupujícím rozhodně až v příštím kole!

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com, football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Rumuni postoupi dal a těsne vyhrajou stejne jako proti Sportingu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijatelné

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele