základní skupiny - skupina D, 2. kolo
29.09.2011 21:05 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Vaslui - FC Curych 2:2

Přemožitel pražské Sparty ve 4. předkole Evropské ligy nevyhrál a ani neprohrál ve svém druhém vystoupení v základní skupině. Nicméně po úvodní velice cenné remíze 2:2 na půdě italského Latia se nerozhodný výsledek 2:2 v domácím souboji s Curychem dá považovat za neúspěch. Vaslui totiž určitě chce postoupit ještě dále, jenže je na druhém místě pouze o bod před Laziem i Curychem. A k tomu na ní čeká silný portugalský celek Sporting Lisabon.

Vaslui tak má na kontě dva korálky a v žádném případě se nedá očekávat, že by něco vypustila. V tuto chvíli má neblíže vyřazovací fázi, jenže více bude jasné po příštím kole. Do vedení se ještě v první půli dostali hosté, avšak po hodině hry domácí srovnali díky penaltě a čtvrthodiny před koncem otočili stav. Polsední slovo měl však o tři minuty později Admir Mehmedi, jenže tak zařídil konečnou remízu 2:2.

A to hosté hráli od 61. minuty v početní nevýhodě, vybojovaný bod po průběžném stavu 2:1 ještě čtvrthodiny před koncem se proto rovná zázraku. Curych poprvé zaúřadoval ve 32. minutě, kdy do té doby utkání jen hýřilo vyloženými šancemi. Až tato ale skončila v síti. Po centru Silvana Aegertera se do hlavičky položil Alexandre Alphonse a vymetl všechny pavučiny v dolním pravém rohu,.

V 61. minutě zastavil Raphael Koch zastavil svým nedovoleným zákrokem ve vyložené šanci Wesleyho a sudí odpískal pokutový kop, který sám Brazilec proměnil. Gólmana Johnyho Leoniho poslal zcela na opačnou stranu V 76. minutě se zdálo být se šancemi Curychu na bodový zisk konec. Po centru Adailtona se uvolnil ve vápně Mike Tamwanyera a střelou podél pravé strany gólmana zakončil.

Konečný výsledek ale ku překvapení všech stanovil v 79. minutě Admir Mehmedi, který se po centru do vápna vyšplhal nejvýše a zařídil tak šokující vyrovnání - 2:2.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
paver

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

curych je špatnej.....vaslui na tom není v lize taky nijak extra,ale vyhrajou.... tip 3-1 , 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele