základní skupiny - skupina B, 4. kolo
03.11.2011 19:00 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
Parken, Kodaň

Reportáž

Hannover se výhrou v Kodani přiblížil postupu

Hannover dokázal otočit nepříznivě se vyvíjející utkání na Parken stadionu v Kodani a připsal si na své konto nesmírně důležité tři body. 96ky mají podobně jako Lutych po čtyřech zápasech osm bodů a již tak pomalu začínají otevírat postupová vrátka.

Již od úvodních minut bylo jasné, že podobné manévry jako před dvěma týdny v AWD-Aréně od obou zúčastněných čekat nemůžeme. Hrálo se hodně opatrně, Kodaň sice měla mírnou převahu, k žádné nebezpečné akci to však ani z její strany nevedlo. O to více se pak po souboji Santina s Pogatetzem dožadovali ve dvacáté minutě domácí fanoušci penalty, píšťalka sudího Braamhaara ovšem zůstala němá.

I nadále to byli domácí, kdo měl více ze hry. Po spolupráci s Bolaňosem se do zakončení dostal kanonýr N'Doye, zpoza vápna ale nemířil přesně. Stejně vyústění měl o chvíli později i pokus Ovieda. S přicházejícím závěrem prvního dějství se začaly osmělovat i 96ky. Volný přímý kop Pinta, ani průnik Abdellaoueho, po kterém z hranice pokutového kopu hlavičkoval Stindl, se však do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nevešly.

Po obrátce byl k vidění takový herní obrat, jakoby na trávník nastoupily úplně odlišné jedenáctky. O poznání více ze hry měli hosté z Dolního Saska. Nejprve na Stindlovu nepřesnou střelu nedosáhl na zadní tyči Abdellaoue, o chvíli později pálil hned dvakrát Stindl, ani jeden z jeho pokusů si však cestu do prostoru branky nenašel. Po hodině hry se ale po rohu dostal ve vápně k míči N'Doye a z ničeho nic otevřel skóre - 1:0.

Netrvalo však dlouho a rázem se začínalo opět od nuly. Chahedův centr prodloužil na přední tyči Abdellaoue až ke Schlaudraffovi, a ten parádně umístěnou křižnou ranou srovnal krok - 1:1. Vzápětí mohl obrátit skóre střídající Schmiedebach, povedenou střelou ovšem zaťukal pouze na břevno Wilandovi svatyně. Takové štěstí už ale domácí neměli v 74. minutě. Chahed našel Stindla, ten si na hraně vápna pohrál se Sigurdssonem a parádní ranou zakončil - 1:2.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
paver

výhra Kodaně

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 po velkém boji

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kodaň vyhraje:-D

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele