základní skupiny - skupina D, 3. kolo
20.10.2011 21:05 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Curych - SS Lazio 1:1

Lazio nedokázalo na Letzigrund stadionu udržet vedení a nakonec se i přes řadu šancí rozešlo s Curychem smírně. Oba celky tak ještě čeká spolu s Vasluí v dalších zápasech pořádná dřina.

Biancocelesti měli lepší nástup a hned první jejich šance skončila vedoucím gólem. To se psala 22. minuta, po spolupráci Diase s Hernanesem se k balónu dostal Sculli a z 12 metrů překonal bezmocného Guatelliho - 0:1.

Radost Lazia však neměla dlouhého trvání, již o minutu později totiž bylo srovnáno. Alphonense našel v dobré pozici Nikciho, a ten střelou do levé šibenice vyrovnal na 1:1. Hrálo se nahoru dolu. Další příležitost měl Matuzalem, jeho střelu však Guatelli vyrazil. Před poločasem ještě pálil nepřesně Cissé.

Hosté začali ve druhé půli znovu nesmírně aktivně. Odměna na sebe nemusela nechat dlouho čekat, Sculli ovšem z dobré pozice branku přestřelil. Střelecký pokus si na své konto připsal také Hernanes, jeho dalekonosná rána však pouze zahřála Guatelliho.

FCZ měl ideální možnost dostat se do vedení v 63. minutě. Po chybě Radua se před Marchettim ocitl Alphonse, v důležitém okamžiku ale nezachoval chladnou hlavu a branku minul. Po třech bodech tak mohli sáhnout hosté. Nejprve pálil Cissé, jeho pokus ovšem Guatelli zneškodnil. Dvě minuty před koncem mohl po spolupráci s Hernanesem rozhodnout střídající Kozák, ale hlavičkoval nepřesně.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lazio by melo vyhrat...tip 2..2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio si nemůže dovolit nepostoupit ze skupiny, zatím to ale výsledkově není nic moc.. 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k soupeřům ve skupině by to tak být mělo, ale viděli jsem v posledních letech, jak kolikrát Italské kluby k poháru UEFA přistupovaly...( )

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele