předkola - 2. předkolo - odvety
21.07.2011 19:00 CET
5 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V Tbilisi čeká Llanelli AFC pořádné náročný zápas. Dinamo se bude nejprve snažit smazat jednogólové manko a následně si vytvořit brankový náskok, který jim zaručí postup. Nic jiného se nebere, už porážka z prvního zápasu byla potupná. Llanelli AFC musí vsadit na poctivou defenzívu a rychlé kontry, jiné cesty v odvetě na Boris Paichadze National Stadium není. Samozřejmě je případný postup pro tento klub z Walesu jako z říše snů. Naděje umírá poslední, ale mementem budiž včerejší debakl kolegů z Bangoru ve Finsku. Tip 3:1.

LLANELLI AFC !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dbilisi doma zabere a uhraje takovy vysledek ktery mu zaruci postup..tip 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Llanelli AFC hubený náskok v Tbilisi neudrželo a naopak nechutně inkasovalo. S trochou nadsázky se dá říci, že kluby z Walesu jsou na to zvyklé (viz Bangor City). Bohužel ....

Dinamo Tbilisi napravilo pochybení a jednoznačnou výhrou, skoro to byl debakl, dalo najevo, kdo že byl pasován do role favorita na postup do 3. předkola.

LLANELLI AFC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se hraje odveta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele