základní skupiny - skupina I, 2. kolo
29.09.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Celtic FC - Udinese Calcio 1:1

Celtic Glasgow doma remizoval s Udinese 1:1 a zkomplikoval si postupové ambice. Italové přitom nastoupili bez několika opor, trenér Guidolin jich hodně šetřil, včetně svého nejlepšího střelce Di Nataleho. Obě branky padly z pokutových kopů.

Zápas v Celtic Parku začal hodně divoce. Útočník Hooper po kontaktu s Bastou upadl a sudí odpískal pokutový kop. Chvílemi váhal, ale nakonec si mohl Ki vzít míč a suverénně proměnit penaltu - 1:0 pro Celtic Glasgow. Zápas měl velmi dobré tempo, nicméně šancí tolik nebylo. Překvapivou, ale hodně jadovatou ránu Agyemanga vyrazil brankář Celtiku Zaluska. Na druhé straně se předvedl i Samir Handanovič, který zlikvidoval pokus Hoopera. Na závěr poločas zkoušel štěstí z přímého kopu Ki, jenže minul.

Ve druhém poločase se hrál podobný fotbal, opět bylo tempo velmi vysoké ale co se týče šancí nic moc, až v závěru šance přibývali. Ještě než se hrála závěrečná desetiminutovka se prolétl vzduchem Handanovič, stalo se tak po dalším přímém kopu, tentokráte Mulgrewa. Udinese zhruba po hodině hry vyrovnal, bohužel Benatia stál v ofsajdu a pomezní sudí si toho správně všiml. Na druhé straně mohl vstřelit druhý gól Ki, po přihrávce Samarase k tomu měl skvělou příležitost, jenomže míč vyškrábl nad břevno Handanovič.

Tlak Udinese začal v závěru přibývat, Isla v tutovce naprosto selhal, parádně se vyznamenal Zaluska. Dvě minuty před koncem přišel penaltový moment číslo dvě a znovu byl u něho Hooper, jenže jeho role byla tentokrát jiná. Neuton po kontaktu s ním upadl a rozhodčí zapískal. Penalta to byla hodně přísná, nicméně rozhodčí si za ní stál. Exekutor Abdi jí proměnil a vyrovnal na konečných 1:1. V nastavení mohl Celtik znovu vést, pumelenici Mulgrewa z přímého kopu vyrazil skvělý Handanovič. Udinese i s náhradníkama veze ze Skotska cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
paver

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

kazdej po bodu a vsichni budou spokojeni

Reagovat
k0udy

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese vyhraje

Reagovat
ronaldik

Skotsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobre, ze je Celtik posledni

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Hooper

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele