základní skupiny - skupina H, 6. kolo
15.12.2011 21:05 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Birminghamu nestačí ani výhra nad Mariborem

Ještě nedávno účastník Premier League Birmingham City musí nakonec i přes výhru nad Mariborem udělat Evropské lize sbohem. Nebylo to však dnešní utkání, ve kterém tradiční celek sám prohrál snadný postup - mrzet ho mohou zejména porážky s Bragou.

Birmingham udělal oproti víkendovému utkání s Doncasterem hned devět změn v základní sestavě, do hry se tak třeba dostal teprve 17letý Nathan Redmond. Mladičký Angličan ovšem nepůsobil jako nějaký vyjekaný zajíc, ba právě naopak to byl on, kdo byl z domácí ofenzivy nejvíce na očích. Hbitý štírek se parádně doplňoval s o dvě hlavy vyšším Žigičem, avšak proti spolehlivé obraně Mariboru se jim prostupovat zrovna dvakrát nedařilo.

První velkou možnost měl po volném přímém kopu Murphy, zakončoval ovšem nepřesně. O poznání lépe si na druhé straně nevedl ani Vidović. Ve dvacáté čtvrté minutě už to ale i tak přišlo. Redmond, jakožto nejlepší hráč na trávníku našel svého útočného kolegu Rooneyho, který už si věděl rady - 1:0. V závěru první půle potom mohl přidat pojistku Žigić, ovšem ani on sám neuspěl.

I druhá půle nám nenabízela nikterak přesvědčivou podívanou, i když ve srovnání s tou první to bylo přece jen trochu něco jiného. Ke střele se podobně jako dneska už poněkolikáté propracoval Murphy, ani protentokrát ale nedokázal vymyslet nic překvapivého. Blues si poté až do konce těsné vedení pohlídali.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1 .....3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1

Reagovat
paver

výhra domácích

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra birmingham

Reagovat
smazaný uživatel

3:0, ale na postup to asi stačit nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele