základní skupiny - skupina G, 6. kolo
15.12.2011 21:05 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Austrii unikl postup doslova za minutu dvanáct

Zázrak se nekoná. Austria sice dokázala Malmö podle předpokladů porazit, Alkmaar ovšem uhrál s vedoucím Charkovem bod, a tak spolu s Ukrajinci postupuje právě on.

Vídeňský celek potřeboval o postup pořádně zabojovat, ani to mu však nakonec stačit nemuselo, k tomu totiž potřeboval ještě porážku Alkmaaru, který čekalo utkání s Charkovem. Domácí se tak i z tohoto pohledu vrhli logicky do útoku. Hned záhy mohla otevřít skóre dvojice Klein - Linz, ovšem v rozhodujícím okamžiku neuspěli.

Poté si vytvořilo ojedinělou možnost i Malmö, Hamadova střela se však stala pro Lindnera vítanou navštívenkou. Byli to ovšem Rakušané, kdo diktoval tempo hry. Nejprve rozehrával volný přímý kop Linz, Dahlin si ale poradil. Hned o chvíli později střílel pro změnu Liendl, tomu se však postavil do rány Jansson.

Hned po přestávce měl Liendl další příležitost, ani pro tentokrát ovšem ještě neuspěl. To už mezitím ale domácí úřadovali. Maderův centr Dahlin pouze ztlumil, balón se pak dostal právě až k Liendlovi, pro kterého již nebyl problém zakončit - 1:0. Definitivní tečku poté napsal deset minut před koncem Barazite.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 02 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
paver

remíza

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Švédi vyhrajú ,,

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

krasa Austria jde dal

Reagovat
celticz

škoda, na postup měli..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele