předkola - 3. předkolo - 1. zápasy
28.07.2011 21:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Veleslavné Atlético Madrid vstupuje do pohárové Evropy již v 3. předkole EL. Norského soupeře nesmí podcenit, má navíc výhodu větší rozehranosti. Ale jinak všechny trumfy drží samozřejmě Los Colchoneros. Uvidíme, v jaké sestavě nastoupí, ale konečný účet musí být jasný a nesmí se dopustit, aby se postup řešil až v odvetě v Norsku. Vivat Los Rojiblancos!!! Tip 3:0.

ATLÉTICO MADRID !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jansa 1.s nicimjinym se neda pocitat..tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Španělé v přípravě rozstříleli a naloží Norům nálož. Vidím to na jasný handicap

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Atletiku moc nechybelo a poradne si to mohli zdramatizovat...dostali CK a hned to bylo 2:1...v odvete si to doufam pohlidaji a s prehledem postoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sice výhra, ale těsná. Do odvety je tedy o čem přemýšlet. Věřím, že se tým rozjede do vyšších obrátek a zajistí si s přehledem postup. A jaká asi byla návštěva? Bohužel zase chybí statistika ....

ATLÉTICO MADRID !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele