základní skupiny - skupina I, 6. kolo
15.12.2011 21:05 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Stade Rennes 3:1

Ve španělsko-francouzském souboji na rozdíl od duelu Udinesse s Celticem už o nic nešlo a bylo nadmíru jasné, že Atlético projde do další fáze a Rennes se naopak se soutěží rozloučí. Atlético ještě mohlo klesnout v tabulce na druhé místo a Rennes poskočit na třetí, ovšem díky remíze druhého duelu se tato možnost vyloučila. Atlético v domácím prostředí zvládlo úlohu favorita, vyhrálo počtvrté ve skupině a získalo v ní tak třináct bodů.

Naopak francouzský celek ani jednou nezvítězil a pouze třikrát remizoval, s každým soupeřem ve skupině uhrál na domácí půdě bod a venku vždy prohrál. Nyní nezvládl konec úvodního dějství a po poločase prohrával 0:2, španělský celek ještě navýšil skóre a hosté se zmohli pouze na snížení. Avšak hosty velice ovlivnila nařízená penalta deset minut před poločasem, od této chvíle převzal madridský tým taktovku nad zápasem.

Přitom první vážnější ohrožení branky obstaral francouzský po čtvrthodině hry, hlavička Chrise Mavingay skončila na břevně. Poté se hosté spíše bránili, nicméně domácí byli dlouho bezzubí. Teprve ve 37. minutě byl po souboji faulován Adrián a sudí odpískal poněkud přísnou penaltu. S tou si ale Falcao věděl rady a nekompromisně k tyči nedal gólmanovi Abdoulayemu Dialloovi žádnou naději na úspěch.

A o čtyři minuty později šlo Atlético do dvoubrankového vedení, když po přímém volném kopu Diega Godína se na hranici penaltové značky uvolnil Álvaro Domínguez a hlavou z velké dálky zamířil k tyči - 2:0. Rennes v druhém dějství přitlačilo a mělo větší šanci snížit, jenže z ničeho nic se v 79. minutě radovali domácí. Individuální akci zakončil ze středu těsně před vápnem přímo k tyči Arda Turan. V 86. minutě Rennes už jen snížilo, hlavou se trefil Georges Mandjeck.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
diastan

4:1

Reagovat
paver

výhra domácích

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 0....1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krtaa

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético si pohlídá první místo, 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele