1/16 finále - odvety
23.02.2012 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético bez nervů skolilo Lazio a postoupilo

Bez větších problémů proklouzlo španělské Atlético do osmifinále Evropské ligy přes italské Lazio. Z půdy italského soka si vezlo pohodlné vítězství 3:1, které pak před vlastními fanoušky potvrdilo jedním gólem Diega Godína ze 48. minuty. Madridský celek se tak v další fázi střetne s tureckým Besiktasem.

První větší šanci zápasu měl domácí Salvio. Ten byl vyslán do dobré příležitosti, jenže jeho následnou střelu vykryl brankář Bizzarri. O minutu později si argentinský útočník naběhl na pas Adriána Lópeze, po němž napálil tyčku. Lazio se v té době bránilo urputnému tlaku soupeře a vůbec to ani náznakem nevypadalo, že by nepříznivý stav z prvního zápasu mohlo otočit. A za pár okamžiků se bránilo dalšímu útoku.

Skvělý pas tentokráte na Adriána Lópeze vymyslel Perea, Bizzarri ovšem stále držel šance svého týmu nad vodou. Nakonec Atlético překonalo obranu soupeře tři minuty po přestávce. Gabi poslal centr z rohového kopu na hlavu Godína, jenž usměrnil balón do sítě. Dá se říci, že tohle byl pojišťovací gól, který domácím dodal na naprosté sebejistotě. Přitom Gabi o pár chvil později Bizzarriho protáhl pořádně ještě jednou.

V 57. minutě si hostující defenzíva znovu nepohlídala aktivního Salvia, kterého ale znovu vychytal jinak skvělý Bizzarri. Až Matuzalemeho střela z dálky patnáct minut před koncem na belgického gólmana Courtoise, hájícího barvy madridského celku, dost vystrašila španělské fanoušky. Nicméně Courtois si skvěle poradil. A to bylo od Lazia vše. Atlético si ve zbytku zápasu postup nad malátným soupeřem v pohodě pohlídalo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lazio může být rádo že Cortoisovi dalo gól, to se totiž ještě nikomu nepovedlo doma Atletico s přehledem 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 e

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně bych se divil kdyby Lazio vyhrálo. Atlético 2:0 Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit na remízu ale reálne si myslím že atletiko znovu 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Za Edyho!! 0:5!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že už je rozhodnuté a to je mi veľmi ľúto a fans Lazia....a tiež mi je ľúto Edyho,ako sa knemu Tare a Lotito zachovali v prestupovom období-na hanbu ale chlapcom v SeriiA verim že ukopú 3.4. miesto a že viac šanci dostane Barreto a Cecarelli Forza SSc

Reagovat
smazaný uživatel

Cecarelli je v Serii B myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám na Madrid =)

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico ..:-))))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele