základní skupiny - skupina J, 2. kolo
29.09.2011 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Hořkosladký první bod pro Larnaku

První kyperský účastník "druhořadé" evropské soutěže z Larnaky asi nebude úplně spokojen s pouhou domácí remízou se Steauou. V tomto utkání totiž nejprve vedl a potom nevyužil ani krátké přesilovky. Po prohře s Haifou tak poměrně důležité tři body nebere.

Úvodní pasáže přinesly nespočet střeleckých pokusů, jen jediný se ale vešel mezi tři tyče. A ani v tu chvíli to nebyla žádná sláva - Tanase pokoušel štěstí z poměrně velké dálky a brankáře domácího celku tedy nemohl zaskočit. Víc práce měl Fortin ve 26. minutě, kdy složitě vyrážel nad břevno hlavičku Brandána. A chvíli předtím o sobě dali vědět i Kypřané, když zkušený Skopelitis zblízka čelem odrazil míč vedle brankového prostoru.

Vedení se ujal AEK až po přestávce, když aktivní kamerunský křídelník Priso z pravé strany odcentroval na Mrdakoviće a ten už si věděl rady. Jenže domácí fanoušci vedení svých miláčků oslavovali velmi krátce - po pouhých šesti minutách přišla reakce z kopačky Costey. Tato gólová akce byla přiléhavě obklopena několika dalšími většími i menšími příležitostmi, vždyť toto utkání dohromady přineslo 23 střeleckých pokusů. Většina z nich ale příliš nebezpečná nebyla. To platí i o jediném Gomezově projektilu, který v závěru letěl vstříc Stancovi v čase "bez Brandána", jenž během pouhých čtyř minut zvládl nasbírat dvě žluté karty.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
paver

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 nebo plichta

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele