základní skupiny - skupina J, 5. kolo
01.12.2011 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

AEK Larnaka - Maccabi Haifa 2:1

Larnaka potvrdila poslední velmi dobré výsledky z poslední doby a i s provizorním trenérem Demetrisem Demetriouem, který na čas nedávno nahradil podle vedení klubu neúspěšného Tona Caanena, získala důležité vítězství 2:1 nad Maccabi Haifa. V posledním kole si to tak oba týmy včetně Steauy Bukurešť rozdají o poslední postupové místo.

Izraelský celek znovu ukazoval svou špatnou sérii na půdách soupeřů, kde v rámci evropských soutěží nezvítězil již devět utkání v řadě, už od samotného začátku. Nejprve se zastřeloval domácí Pintado, jenž se nakonec prosadil až ve druhém poločase, na druhé straně se svým pokusem z velké dálky rozhodně nemohl uspět Boccoli.

Nakonec otevřel skóre utkání ve 14. minutě Gonzalo García po chybě hostující obrany, když neměl problém trefit se z místa za hranicí malého vápna. AEK se potom trochu stáhlo do ústranní, Haifa ovšem směrem dopředu nijak aktivní stejně nebyla, zřejmě jen trochu vzrušení pak přinesla pouze neúspěšná střela domácího Rubéna Gomeze.

Slabě hlavičkoval i larnacký Murillo, o něco nebezpečnější pak byl hostující Golasa, jehož ránu musel vytěsňovat nad branku gólman Negri. Hosté museli udělat po poločase nějakou změnu, proto do hry přišli čerství Hen Azriel s Yampolskim, jenže šest minut po obrátce zvýšila na 2:0 právě Larnaka. A to ještě musel lapit šanci Rubéna Gomeze brankář Šaranov.

Pak ale Demetriou z pravé strany nacentroval na Pintada, který z dobré pozice a téměř nikým nehlídán za vápnem usměrnil svou střelu za záda Šaranova. Maccabi nakonec ve zbytku zápasu dokázalo pouze snížit, v 75. minutě se to podařilo chorvatskému obránci Buljatovi, jenž právě pochybil u prvního inkasovaného gólu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Maccabi si udrzi sance na postup ze skupiny a vyhraje...tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 možná i z penalty, jinak boj na jednu branku, trenér dělá 50% týmu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele