předkola - 4. předkolo - 1. zápasy
18.08.2011 20:45 CET
1 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (11)

Přidat komentář
jewix

FORZA AEKARA!!!

a začínáme...Příprava : AEK FC - FK RAD (SRB) 1-1, Kerkyra FC (GRE) - AEK FC 0-2, AEK FC - Getafe CF (SPA) 0-1, Anorthosis Famagusta FC (KYP) - AEK FC 3-0, AEL Limassol FC (KYP) - AEK FC 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..1:2

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to spatne vypsano..AEK hraji doma..cili tip 1..2:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
jewix

Jinak si myslím, že je tady ten zápas špatně.Podle mě začínáme ve čtvrtek doma v Athenách.

Největší oslabení pro AEK před touto sezonou byl odchod Ignacio Scocco, který zamířil do Al Ain.Ten odehrál od roku 2008 za AEK 118 zápasů a dal v nich 34 branek.Pak je to taky odchod Papa Bouba Diopa, který po roce v AEK z rodinných důvodů se přesune asi někam do Afriky, dle svého prohlášení.A samo nejvýraznější příchod letos...Eiður Guðjohnsen!!! který přišel ze Stoke City resp. z Fulhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

AEK to bude mít těžké. Postoupí ale nadřou se.

Reagovat
paomara

I přes odchody má AEK pořád konkurenceschopnej kádr a do základní skupiny by měl postoupit! Lehký to nebude, ale AEK půjde dál, tip. 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jewix

Nenechte se splést...Výsledek sedí, jenom týmy si prohoďte.

AEK FC - Dinamo Tbilisi 1-0, poločas 0-0

87' Carlos

Není to bůhví co, ale já to beru.Co mě spíš straší je 6! žlutých karet pro AEK.Nevím jestli se ty karty před základníma skupinama nulují nebo....jo a ještě tam nejsme :)

FORZA AEKARA!!!..můj sen byl postup AEK a postup jakýhokoli českýho týmu a pak stejná skupina.Ale Jarda Blažek včera jasně řekl, že s AEK hrát prostě nechce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele