základní skupiny - skupina D
03.12.2009 21:05 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Ventspils - Hertha BSC 0:1

Hertha díky dobrému začátku veze z Ventpilsu tři body za výhru 1:0. Němci tak výrazně zvýšili své postupové šance, naopak domácí s definitivní jistotou hrát poháry na jaře nebudou.

Přitom pro hosty mohlo všechno začít hodně zle. Janker lehkomážně ztratil míč, útočník Martins si ale vylámal zuby na brankáři Drobném. Pak už začala Hertha profitovat ze své převahy. Ve 12. minutě stál po hlavičce Cícera na správném místě Raffael a zblízka otevřel skóre.

Ještě do poločasu mohla vést Hertha o dva góly. Největší šanci opět vymyslelo brazilské duo. Raffaelův přímý kop jen s vekou námahou odvrátil brankář Kolinko, z následné dorážky trefil Cícero brankovou konstrukci.

Domácí věděli, že nutně potřebují útočit, a to se jim na začátku druhého poločasu poměrně dobře dařilo. Dobrou pozici měl po centru Martinse Višnakovs, jenže jeho hlavička mířila do středu brány. Neujal se ani podobný pokus Gauračšce, který skončil na břevně. V závěru byl po dvou žlutých vyloučen Raffael, Hertha se ale ubránila.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
diastan

1 - 3 jistota

Reagovat
smazaný uživatel

jasna vyhra Herthy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele