1/16 finále - odvety
25.02.2010 19:00 CET
2 : 3
(1:3)

Reportáž

AS Řím - Panathinaikos FC 2:3

Neskutečná věc se odehrála na domovském stánku italského velkoklubu AS Řím. Domácí vedli 1:0 a vcelku v pohodě si hlídali postupové vedení, když v rozmezí pěti minut třikrát inkasovali.

Panathinaikos tak k domácí výhře 3:2 přidal stejné vítězství i v římské odvetě a naprosto senzačně tak vyřadil favorizovaný italský celek. Hosté sice dohrávali zápas pouze v deseti hráčíčch, červená karta Katsouranise ale přišla příliš pozdě. Hostitelé každopádně na svého soupeře vlétly pěkně zostra. Z hranice vápna provětral brankáře Tzorvase černohorský snajpr Vučinič, řecký gólman byl ovšem úspěšnější.

Přesto se Římané branky brzo dočkali. Norský řízný bek Riise napřáhl z uctivé vzdálenosti a jeho projektil se ve vzduchu zatřepotal a skončil až v hostující síti. Vše ale ovlivnil moment ze 40. minuty. Rozhodčí Paixao totiž nařídil proti domácím pokutový kop, jehož exekuce se ujal Cissé a i když brankář Doni vystihl směr, dráze letu míče mířícího za čáru už zabránit nedokázal.

To fotbalisty AS notně otřáslo a vzápětí přišel další kiks. Cassetti vymyslel při rozehrávce hrubici, míče se chopil Ninis a přesně mířenou střelou dokonce poslal Řeky do senzačního vedení. To ale stále nebylo vše. Ninis využil otevřené římské obrany, poslal dopředu Cissého a ten s ledovým klidem zajistil Panathinaikosu jistotu postupu.

Druhý poločas sice byl ve znamení hry na jednu bránu, snížení se Římané dočkali až v 67. minutě. De Rossiho gól už ale měl pouze kosmetický vliv na skóre, v samotném závěru totiž Vučiničův přímý kop zneškodnil skvělý Tzorvas.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Tomtaf

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Francesco Totti AS

musime vyhrat....je jedno kolik ale musime(max. 3:2)

Reagovat
smazaný uživatel

náš postup je jistý!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao, věřím v postup ASR, Mirko Vučinič se o to postará:)

Reagovat
smazaný uživatel

Forza As Roma

Reagovat
smazaný uživatel

no nasa put v europe sa skoncila...snad vyhram Scuddetto... ciao.. a pohar italsky..

Reagovat
smazaný uživatel

GAMISTE TON PANATHINAIKOOOOOOOOOOOOO !!!! OPOIOS EINAI VAZELOS EINAI KAI POUTANAS GIOS GENITHIKE MES TIN FILIS SE OIKO ANOHIS OTAN AFTOS KIMOTANE H MANA TOU GAMIOTANE ME ENAN GAVRO PSOLARA APO TON PEIREA OTAN ITANE MIKROS ITANE KAPOS KOUNISTOS KAI EIXE ENA PROTIPO TON ILIOPOULO ILIOPOULE MPINE STO POULMAN SE GAMISMAME SOU KANAME TON KOLO NA GIANNAKI POUSTARA!!!!

Reagovat
Ebola SVK

daj si nejaké utišujúce prášky

Reagovat
paomara

poprosil bych překlad...

jinak PAO super! Mám radost jak sviňa...pojďme kluci, pojďme co nejdál!

Reagovat
smazaný uživatel

Iliasi, jakozto fanousek Olympiakosu fandim v Evrope i PAO, i AEK i PAOK kdyz hraje. Jsem v tomhle moderni fanousek. Panathinaikos mi udelal obrovskou radost, kdyz Olympiakos neuspel. Je to naplast za denodenni poslouchani a vysmivani se reckymu fotbalu, na klubovy i repre urovni. Pricemz o tom ceskym se uz dlouho nemluvi. Chudaci Rekove, vzdycky kdyz si vzpomenu jak hezky o Cesich mluvej a jak je temer vsichni bez vyjimky povazujou za blizke pratele, i ve fotbale, je mi smutno. Nastesti Recko je narod ktery se neztrati. ELLADA GIA PANTA. Eimai o opados tou Olympiakou, alla ola kala gia Panathinaiko sthn Eurwph,

Reagovat
Francesco Totti AS

je to škoda ted se musime soustredit na ligu a pohar

Reagovat
smazaný uživatel

bravo thanasi ale mas pravdu v tomto...HELLAS H TEFRA !!!!ja nemam rad jen v ELLADE Na fotbale...ked ides na derby a nahodou si nedas dole dres...tak ta rozdrbu...ja nadavam na fanusikov nie na kluby... a odkial si?narodil si sa uz tu v cesko-slovensku? JINAK V LETE HRA SLOVENSKO KVALIFIKACIU SO SKOPJANMI !!!! DUFAM ZE NAS PRIDE GREKOV CO NAJVIC A SPRAVIME BORDEL NA STADIONE !!! ZA NASU VLAST !!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele