1/16 finále - 1. zápasy
18.02.2009 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Werder Brémy - AC Milán 1:1

Utkání mezi Werderem Brémy a AC Milán nakonec skončilo remízou 1:1. Přestože šli hosté z Itálie už v první půli do vedení po trefě Inzaghiho, nedokázali zápas dotáhnout do vítězného konce. V 84. minutě vyrovnal Brazilec Diego.

Výsledek 1:1 dává do odvety větší šanci AC Milán, který nastoupil do zápasu velice oslaben. Kaká, Gennaro Gattuso ani například Alessandro Nesta se zápasu nezúčastnili, a David Beckham začínal pouze na lavičce náhradníků. Werder vstoupil do utkání lépe, Tziolis svou střelou ale gólmana Didu nevystrašil.

Dvě brzké šance měl Hugo Almeida, hlavička, ani pokus o střelu ale nemířily na bránu. Když už se AC Milán dostal do šance, Wiese zakročil. Po čtvrthodině hry musel německý gólman zasahovat znovu, když střílel Flamini a na druhé straně se pokoušel prosadit Fritz. Milán se dostal do vedení v 36. minutě, když Flamini našel volného Inzaghiho, jenž napodruhé zakončil.

Werder musel začít hrát ofenzivněji a nebezpečně vypadal pokus Diega, jeho střelu však Dida pohlídal. Jen pár centimetrů vedle brány proletěl míč z hlavičky Almeidy. Zvýšit vedení AC Milán mohl v 66. minutě znovu Inzaghi, Wiese byl ale tentokrát bezchybný.

Úsilí Werderu o vyrovnání bylo nakonec odměněno šest minut před koncem hry, když si míč zpracoval Diego a přesnou střelou překonal Didu. Domácí se mohli stát dokonce vítězi zápasu, když chvíli před koncem mířil do vlastní tyče Ambrosini.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan 1:1

Reagovat
stas87

ac nerad tak dam 2 werder je v neskutocnej krizi a ta sa proti talianom asi prehlbi 0-1

Reagovat
Lorcan

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

PATOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Tip.: 1:3........................ale palec drzim Werderu

Reagovat
smazaný uživatel

Tip:02

Reagovat
GEGE

Když se podívám na naši stoperskou dvojci a ofensivu Brem tak mam celkem strach...Uklidnuje mě jen,že máme Pippa což je pohárový střelec...Snad to nějak zváldnem...

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

na stránkách acčka je (pokud dobre prekladam ), ze v brane by mel byt dida a pippo v utoku...tak nevim no....doufam jen, ze kaladze najde herni pohodu, protoze to co bylo proti interu z jeho strany...bylo tam spoustu chyb...jen davam 02 s tim ze venku dame urcite gola :) ...forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele