základní skupiny - skupina E
06.11.2008 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - SC Braga 1:0

Jeden z favoritů Poháru UEFA, AC Milán, přivítal na San Siru Sporting Braga a zdolal ho až gólem ve třetí minutě nastaveného času trefou Ronaldinha.

Zatímco sestava hostí byla plná evropsky neznámých jmen, Mlán nastoupil ve hvězdné sestavě do které se vešel i Marek Jankulovski. Tříčlenný útok tvořili Inzaghi, Ševčenko a Pato, Ronaldinho přišel na hřiště až jako náhradník, šetřen byl i Zambrotta. Domácí se do svého soupeře pustili bez respektu, hned ve třetí minutě hlavičkoval po centru Pata těsně vedle Inzaghi. O minutu později trefil Ševčenko tyč.

Na druhé straně střílel vedle branky Meyog Ze, zdálky netrefil ani Rentiera. Další možnosti Rossoneri nevyužili Pato a Ševčenko. Ve 29. minutu měl obrovskou šanci Bragy Peixoto, ale jeho přízemní střelu Dida skvěle zlikvidoval. Na druhé straně pálil nad Ševčenko, na Patovu přihrávku nedokázal lépe reagovat Inzaghi. Nad břevno ještě před koncem poločasu hlavičkoval Inzaghi. Milán diktoval tempo hry, Braga měla ale nebezpečné brejky.

Po změně stran nápor Milána pokračoval, ale šance přicházely čím dál obtížněji. Nejprve Ševčenko nevyužil dobře nabíhajícího Inzaghiho, sobecky si míč podržel a nakonec vystřelil slabě vedle. Po hodině hry tak na trávník naskočili Ronaldinho a po něm také Seedorf. Právě střelu Seedorfa na poslední chvíli srazil bránící hráč Bragy Rodríguez. V 82. minutě mohli hosté rozhodnout, střídající César zblízka hlavičkoval, ale trefit branku se mu nepodařilo.

O dvě minuty později zamířil mimo i v další příležitosti. Na druhé straně vyběhl gólman Eduardo, ale oblouček Ševčenka šel jen do boční sítě. Milánské vysvobodila až třetí minuta nastaveného času. Gattuso nabil na střelu Ronaldinhovi a ten dělovkou trefil růžek Eduardovy branky.

Autor: Radek Nosil / www.goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

si myslim ze dnes to bude vyrovnane,nenastupujeme v plnej zostave,Kaka nebude vobec hrat, nebude to take jednoduche

Reagovat
smazaný uživatel

útočná síla tam pořád je ale vidim to max na 2:0 nebo 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, srovnávat Posrtsmouth s AC. Trochu mimo Přesto doufám, že vyhrajeme. Můj tip AC - Braga, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude dobrý zápas. Libí se mi především zaměření na Scudeto. Doufám, že se dobře předvede Antonini, poslední dobou se mi hodně líbí.

tip: 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Drzim palce,AC Dnes to rozhodne Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

3:1pro ac milán

Reagovat
smazaný uživatel

my hrajem na 3 útočníky ..neskutečný,

Reagovat
Shevchenko

A efekt žádný.

Reagovat
smazaný uživatel

To se zas A.C. ukazali...Bragu by meli prejet minimalne o tridu a skutek utek..Jeste ze jsou "jen" v uefe..LM by na ne byla asi tenhle rok moc

Reagovat
smazaný uživatel

..odborníku, kápl jsi na to

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem že AC bragu rozdrti ale je mi to jedno hlavni je ze ronaldinho ma formu a vyhrali jsme

Reagovat
Hiko

No to snad ne... velkoklub a přijde na jeho domácí zápas deset tisíc diváků?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele