základní skupiny - skupina B, 4. kolo
05.12.2007 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Panathinaikos FC - Lokomotiv Moskva 2:0

Panathinaikos si po dnešku udržel stoprocentní bilanci v Poháru UEFA. Ze tří zápasů neztratil ani bod a má suverénní skóre 6:0. Prohra vyřadila Lokomotiv z dalších pohárových bojů. V rozmezí čtyř minut rozhodl o osudu utkání Salpigidis, který vstřelil oba góly.

Pokud si chtěl Lokomotiv udržet naději na postup, musel bezpodmínečně zvítězit. Panathinaikos hrál od začátku utkání s větším klidem, postup měl již v kapse. Hosté vtrhli do utkání po hlavě, ale po chvilce našli domácí obránci recept na moskevské útočné výpady a směle jim odolávali.

Do obrovské šance se dostal v 7. minutě domácí Romero, jeho střela však mířila mimo. Akce měla pokračování, ale ani Papadopoulos síť nerozvlnil. Lokomotiv se do první velké příležitosti dostal až deset minut před koncem prvního poločasu, domácí obranu překvapil Samedov a jeho střele chyběly milimetry.

V druhém poločase se domácí v předváděné hře zlepšili a tato změna přinesla ovoce. V 70. minutě otevřel skóre po Tziolisově přihrávce Salpigidis a o čtyři minuty později ten samý hráč přidal hlavičkou druhý gól a rozhodl o výsledku zápasu.

Autor: Tomáš Lavický / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Panathinaikos zatím suveréně skupině kraluje. Bravo !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele