předkola - 2. předkolo - odvety
30.08.2007 18:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Jablonec na postup nedosáhl

Letošního ročníku Poháru UEFA se budou účastnit pouze dva čeští zástupci. Dvojici Mladá Boleslav, Sparta Praha nakonec nedoplnili fotbalisté Jablonce, kterým k účasti v hlavní soutěži chyběl jeden gól...

Severočeši před dvěma týdny podlehli na hřišti Austrie Vídeň 3:4 a k postupu tak potřebovali vyhrát. Škrt přes rozpočet mu mohl udělat Standfest, jeho šanci však ve 26. minutě zlikvidoval Špit. Na druhé straně v 38. minutě zahrozil Svátek, branku ale minul a tak zahřmělo na druhé straně. O minutu později prošel středem hřiště Sariyar a svou akci zakončil střelou pod břevno. Do kabin se domácím mohlo odcházet ještě hůře, naštěstí pro ně Ačimovič v samotném závěru první půle branku přestřelil.

Po změně stran byl aktivnější Jablonec, dlouho však doplácel na nepřesnou koncovku. Nad hlavičkovali Fukal a Svátek, v podobných místech pak skončila rána Zelenky a především šance Rilkeho, který přestřelil z několika metrů. Rilke svou chybu dokázal napravit a v 84. minutě povedenou ranou vrátil svůj tým do hry, více toho však již Jablonec nestihl. Do Poháru UEFA tak postupuje Austria Vídeň.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 by uhrát mohli,snad. ale bojim se remízy

Reagovat
HOST*MC Peca

No ja se taky bojim remizi, ale asi vsadim na Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak škoda... přesně toho sem se bál

Reagovat
HOST*nofan

To čeho se bojíš dávej, nefandi sázením.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele