základní část, 6. kolo
19.09.2015 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cambuur Leeuwarden - FC Twente 0:0

Ani jeden z týmů neoplývá nijak oslnivou formou, a tak souboj Cambuuru s Twente skončil spravedlivou remízou. Žádná z šancí na obou stranách nakonec neskončila gólem, a pořadí na chvostu tabulky zůstalo nezměněné. Domácí utnuli šňůru čtyř porážek v řadě, hosté byli mírně zklamaní, že nenavázali na minulý dobře odehraný zápas s Ajaxem.

Jako puzzle skládal domácí kouč Henk de Jong sestavu, do které kvůli mnohačetným absencím nemohl počítat hned s několika oporami. Domácí se se svou mizernou situací v kádru popasovali ve finále statečně. Do hry byl dokonce povolaný i Jamiro Alvarenga, který jindy nastupuje pouze za rezervu.

Byl to Cambuur, kdo nejprve vyslal průzkumný útok, nicméně Dammers po rohovém kopu nezakončil úspěšně. Ani domácí Rosheuvel centr Andriuškevičiuse rovněž nevyužil, jejich spoluhráč Barto zamířil jen nad branku. Na druhé straně se do šance probojoval Ziyech, ovšem gólman Zeinstra si s ním dokázal poradit.

Twente si během utkání trošku postěžovalo na rozhodčího Kamphuise a jeho kolegy asistenty. Především dočasný trenér Rene Hake spílal muži s píšťalkou, že nenařídil ve druhé půli pokutový kop a že některé ofsajdy nebyly posuzovány zřejmě úplně správně. Co se situaci na hřišti týče, nebyli však hosté opravdu o nic lepší než jejich soupeř.

Autor: Patrik Sandev / cambuur.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele