základní část, 6. kolo
20.09.2014 20:45 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - SC Heerenveen 1:1

Heerenveen remizoval na hřišti Vitesse 1:1 a prodloužil svou pětizápasovou sérii bez porážky. Naopak Vitesse po premiérovém vítězství nad Excelsiorem opět ztratilo a propadlo se na předposlední příčku v tabulce.

Domácí od začátku převzali otěže zápasů do svých rukou a byli mnohem aktivnější. Přesto jako první udeřili překvapivě hosté. Thorsby přiťukl míč Marku Uthovi, jenž v hodně velkém úhlu trochu nečekaně práskl z první do míče a zaskočil Velthuizena dělovkou na přední tyč - 0:1.

Netrvalo to však dlouho a stav byl srovnaný. Centr ze strany dokázala defenziva Heerenveenu odvrátit pouze k Davymu Propperovi, který zachoval chladnou hlavu a utaženou placírkou poslal míč k pravé tyči zkoprnělého Nordfeldta. Do druhého poločasu už nezasáhl velice aktivní Zakaria Labyad, ofenzivního univerzála musel kvůli zdravotním problémům na trávníku nahradit Renato Ibarra.

V 58. minutě si dobrou příležitost vypracoval Heerenveen. Slagveer si míč ze strany navedl do šestnáctky na levačku, vypálil, Velthuizen jeho střelu neudržel, ovšem s následnou dorážkou si skvělým způsobem dokázal poradit.

Utkání se hrálo v dobrém tempu, ovšem výrazné gólové šance si ani jeden z týmů nevytvořil. V nastaveném čase kopali hosté nepříjemnou standardku a kouč Arnhemu Peter Bosz si musel výrazně oddechnout, když pokus De Roona prosvištěl těsně vedle levé tyče.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele