základní část, 9. kolo
19.10.2014 14:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

FC Dordrecht - FC Utrecht 1:3

Fotbalisté Dordrechtu znovu potvrdili, že jen marně hledají ztracenou formu z loňska. Po nepovedených výkonech z posledních kol nestačili ani na Utrecht, kterému před vlastními fanoušky podlehli 1:3. Pro předposlední Brandtsovu partu to byla již pátá domácí porážka v řadě!

Zápas odstartoval lépe Utrecht, jenž se už po devíti minutách hry ujal vedení. Tommy Oar vyslal do šestnáctky Dordrechtu přesný centr, na který si naběhl Ruud Boymans a přesně umístěnou hlavičkou rozvlnil síť za zády bezmocného Kurta.

I po úvodním zásahu pokračoval Utrecht ve svém tlaku a pokoušel se o navýšení svého vedení. Žádnou pořádnou šanci si ale navzdory své převaze nevypracoval. Znovu zahrozit dokázal až v závěrečné desetiminutovce úvodního dějství, kdy se ocitl blízko gólu hned dvakrát. V obou příležitostech hrál hlavní roli mladý útočník Rubio Rubin, který však nejprve v ideální pozici nedosáhl těsně na míč, vzápětí pro změnu domácí svatyni přestřelil.

Po změně stran se Dordrecht marně snažil dostat do hry, přesto chybělo málo a zhruba po hodině hry mohl zčistajasna vyrovnat. Lieder ovšem z ostrého úhlu Ruitera neprostřelil. O poznání úspěšnější byl o malou chvíli později na druhé straně hřiště nebezpečný Boymans, jenž druhou přesně umístěnou hlavičkou zvýšil na 2:0 pro Utrecht.

Schapenkoppen se ale nevzdali a v podstatě okamžitě dokázali na nepříznivě se vyvíjející průběh zápasu zareagovat. Tvrdou ranou snížil střídající Ricky ten Voorde opět na rozdíl jediné branky. Dordrecht pochopitelně toužil po vyrovnání, avšak místo vytouženého gólu znovu inkasoval. Z přímého kopu pečetil vítězství Utrechtu Yassine Ayoub.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele