základní část, 19. kolo
24.01.2015 18:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Cambuur Leeuwarden - PSV Eindhoven 1:2

PSV Eindhoven opět vítězí, tentokráte si odváží tři body z Leeuwardenu. Domácí Cambuur opět nepodal vůbec špatný výkon a lídrovi tabulky byl minimálně v první půli více než vyrovnaným soupeřem. Za Boeren se prosadili hvězdy Wijnaldum a Depay, čestný úspěch pro Cambuur zaznamenal De Ridder.

Do utkání vstoupili lépe domácí a v úvodní čtvrthodině zahodili dvě stoprocentní příležitosti. V 11. minutě po skvělé akci na pravém křídle přišla přihrávka pod sebe na zcela osamoceného Ogbecheho, jenž zcela osamocený devět metrů od branky střílel těsně vedle. Takřka identická situace se za chvíli opakovala, nigerijský forward tentokráte prostor mezi třemi tyčemi trefil, ovšem v cestě stál pozorný gólman Zoet.

A tak se z ojedinělé šance prosadili hosté. Jetro Willems potvrdil svou vytříbenou kopací techniku, poslal do šestnáctky soupeře skvělý centr (netradičně z pravé strany), který dopadl přesně na hlavu Georginia Wijnalduma a ten rozvlnil síť. 175 centimetrů vysoký záložník tak dokázal, že výška nemusí být pro hlavičkování hlavní atributem.

V druhém dějství už převzali taktovku nad utkáním favorizovaní hosté a 74. minutě přidali pojišťující trefu. A situace se podobala té u první branky - k centru z pravé strany se dostal Memphis Depay a přeloboval vyběhnuvšího Nienhuise, kterému možnost zásahu překazila zemská přitažlivost.

V nastaveném čase sice ještě po krásné střele z přímého kopu srovnal střídající Daniel De Ridder, ovšem na více se už hráči Cambuuru nezmohli a s PSV prohráli 1:2.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele