základní část, 6. kolo
20.09.2014 19:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - Go Ahead Eagles 1:1

Fotbalisté Eagles sahali na půdě Haagu po cenných třech bodech. Nakonec se sice museli smířit pouze s remízou, i ta má ovšem vzhledem k jejich nevýraznému výkonu cenu zlata.

Haag neztrácel čas a do utkání vletěl jako utržený ze řetězu. Dokonce se i brzy střelecky prosadil, jeho trefa však nebyla pro ofsajd Kramera uznána. Eagles úvod zápasu nevyšel. Směrem dopředu nebyla Booyova družina s to cokoliv vymyslet, většinu času naopak musela odolávat náporu rozjetého protivníka.

V průběhu 32. minuty pak hosty podržel fantastický Cummins, který správně přečetl hru a riskantní výběhem až za hranici vlastní šestnáctky zmařil velkou šanci sprintujícího Van Duinena. O malou chvíli později pálil nebezpečně Kristensen, jehož dělovka zpoza vápna prosvištěla jen těsně nad břevnem. Eagles za celých úvodních pětačtyřiceti minut ani jednou nezahrozili.

Po obrátce přišel krátký tlak Haagu, který vyvrcholil šancí Zuiverloona. Holohlavý obránce ale z dobré pozice hlavičkoval nepřesně. Přesně po hodině hry stadion v Haagu oněměl. Eagles se totiž zničehonic ujali vedení. Timothy Derijck se snažil odhlavičkovat míč před Ten Denem, jenomže v nelehkém souboji usměrnil centr z pravé strany nešťastně přesně do své brány. Gólman Hansen se za míčem jen bezmocně ohlédl.

Haag po nečekaném úderu Go Ahead vrhl veškeré síly do útočení, vytouženého vyrovnání na konečných 1:1 se však dočkal až šest minut před koncem řádné hrací doby, kdy Cummins podcenil dalekonosný centr, který se odrazil od břevna jeho brány a dorážející Michiel Kramer už neměl sebemenší problém dopravit míč do sítě.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele