základní část, 10. kolo
24.10.2014 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

ADO Den Haag - FC Dordrecht 2:0

Přesně po dvouměsíčním čekání slaví fotbalisté Haagu další ligové vítězství. Trápící se Dordrecht doma přehráli bez větších komplikací 2:0 a minimálně do zítřejšího večera si mohou užívat čtrnácté příčky. Schapenkoppen zůstávají i nadále předposlední.

Dordrecht toho dnes mnoho nepředvedl, ostatně jak bývá v jeho posledních zápasech zvykem, každopádně už po čtvrthodině hry se mohl ujmout vedení. V nadějné pozici se ocitl Gosens, ale gólman Hansen včas vyběhl a jeho příležitost zlikvidoval.

O poznání úspěšnější byl o malou chvíli později na druhé straně hřiště kanonýr Michiel Kramer, jenž využil chytré přihrávky Houtkoopa a přesně umístěnou ranou uklidnil do té doby nervózní Haag.

Vstřelený gól hru příliš neotevřel, i proto se čekání na další šance vcelku protáhlo. Až před přestávkou dokázali hned dvakrát zahrozit hosté, ovšem střely Haddada i Fortese byly zblokovány na rohové kopy.

Po obrátce převzal taktovku hry pevně pod svou kontrolu Haag, který držel Dordrecht pěkně zkrátka. Několikrát dokázal i nebezpečně zahrozit, vytoužené branky se však dočkal až v průběhu 74. minuty, kdy Mathias Gehrt využil chyby hostující defenzívy, následně si přehodil brankáře Kurta a v poklidu zakončil do zívající svatyně.

Dordrecht se pochopitelně i po druhém inkasovaném gólu snažil s nepříznivým stavem něco udělat, jeho snaha ale vyšla do prázdna. Asi nejblíže zdramatizování závěru utkání se ocitl Koolwijk, jenomže netrefil bránu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele