základní část, 2. kolo
10.08.2013 20:45 CET
5 : 0
(1:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - NEC Nijmegen 5:0

Po úvodním výprasku od Groningenu schytal i ve druhém kole Nijmegen nepříjemný debakl. Ze stadiónu PSV si domů odváží hodně hořkou porážku 0:5.

Favorizovaný Eindhoven vletěl do utkání jako utržený ze řetězů a už po šesti minutách hry vedl. Zakaria Bakkali obdržel vynikající přihrávku od Locadii, míč si posunul na střelu a za pomoci břevna překonal bezmocného Johnssona - 1:0. Ani po brzkém gólu aktivita PSV neopadla. Spíše naopak. Další velkou příležitost měl Wijnaldum, který ale z úhlu zakončil těsně vedle vzdálenější tyčky.

Z tlaku domácímu celku rezultovala řada nebezpečných střel, žádná z nich však neskončila v síti. NEC několikrát podržel gólman Johnsson, který se vyznamenal především při šancích Willemse a Hiljemarka. Převaha PSV s postupem času začala mírně opadat, a tak se v průběhu 36. minuty dostal k zakončení také hostující Loen, jenž se výborně zbavil bránícího hráče, ovšem jeho následná střela byla zablokována.

Brzy po změně stran se Eindhoven dočkal zaslouženého druhého gólu. Zakaria Bakkali napřáhl z hranice vápna a jeho skákavá střela zaplula přesně k pravé tyčce - 2:0. Cocuho družina i ve druhé půli pokračovala ve své nadvládě, kterou v 61. minutě stvrdila třetí trefou. Po rychle rozehrané standardní situaci se míč dostal k Georginiu Wijnaldumovi, jenž využil podivného bránění hostujících zadáků a neomylně zakončil - 3:0.

Apetit domácích fotbalistů byl dnes opravdu ohromný, a tak se už za necelých patnáct minut měnilo skóre počtvrté. Locadia poslal míč do běhu Wijnaldumovi a ten znovu potvrdil svou výtečnou formu. Gólman Johnsson se za jeho střelou pouze ohlédl - 4:0. Gólový účet utkání uzavřel Bakkali osm minut před koncem řádné hrací doby, kdy technickou ranou do šibenice dokonal svůj hattrick - 5:0.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Stiksxx

viděl bych to stejně..hlavně vzadu s nulou a alespon handicap

Reagovat
smazaný uživatel

tak nad ocakavanie zatial je to fajn, Bakkali sa nezda

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak brankáři ani žádnému obránci asi tento víkend modelky auto nemyly ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele