základní část, 3. kolo
17.08.2013 18:45 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - Go Ahead Eagles 3:0

Hráči PSV pokračují ve své vítězné jízdě. Po Haagu a Nijmegenu dokázali skolit také Go Ahead Eagles. Nováčka z Deventeru přehráli v poměru 3:0.

Favorizovaný Eindhoven dnes nezačal dobře a už od sedmnácté minuty mohl prohrávat. Ve výborné palebné pozici se ocitl hostující stoper Jop van der Linden, gólmana Zoeta ale svou tvrdou přízemní střelu nepropálil. PSV poprvé zahrozilo až po téměř pětadvaceti minutách hry, kdy se do míče opřel Tim Matavž a nepříjemnou ranou otestoval pozornost Rooma. Ještě blíže brance byl zanedlouho Memphis Depay. Mladý křídelník si výborně narazil s Matavžem, avšak z úhlu poslal míč vedle.

V závěru první půle měla Cocuho družina výrazně navrch, vytoužené branky se ale domácí fanoušci nedočkali. Go Ahead několikrát podržel gólman Room. Jednou pak hostům pomohla také levá tyč, jež se rozezvučela po Matavžově střele.

Zatímco na začátku utkání prožil Eindhoven velké trápení, vstup do druhé půle mu vyšel na jedničku podtrženou. Úvodní trefy se dočkal už po necelých třech minutách, kdy Matavž prostrčil míč na Floriana Jozefzoona a ten patičkou propasíroval míč do sítě - 1:0. V 56. minutě propukla domácí gólová radost nanovo. Do míče se opřel Oscar Hiljemark a svou krásnou dalekonosnou ránu umístil nechytatelně k tyči - 2:0. O menší zdramatizování se mohl zanedlouho postarat střídající Erik Falkenburg, ale ke své smůle mířil těsně vedle.

Eindhoven se v závěru utkání soustředil především na bránění svého pohodlného vedení, přesto dokázal přidat ještě jednu branku. Gólový účet dnešního mače uzavřel nádhernou střelou z přímého kopu Memphis Depay - 3:0.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele