základní část, 32. kolo
27.04.2013 19:45 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Roda JC - RKC Waalwijk 3:1

Roda zabojovala na domácí půdě a získala cenné 3 body do boje o záchranu, Waalwijk porazila 3:1.

Utkání začalo ve velmi poklidném tempu a na kopačkách domácích šlo hodně poznat, že jde o hodně. Oba celky bojují o záchranu a ani jeden z nich nechtěl v tomto utkání ztratit. I proto první poločas prakticky nic nenabídl a diváci netrpělivě čekali na nějakou tu šanci. Na tu však všichni v Kerkrade čekali marně.

Zrak se tak upřel na druhé dějství a fanoušci se brzy dočkali zasloužené odměny. Neuběhlo ani 5 minut a v 50. minutě mohli domácí slavit. U míče se objevil Djoum a přesnou přihrávkou našel Donalda. Ten s ničím neotálel, poslal míč na bránu a s pomocí Zoeta otevřel skóre.

Roda byla na koni a tlačila se kupředu. Neuběhlo mnoho a pro domácí příznivce to bylo ještě veselejší. Psala se 64. minuta, po střele jednoho z domácích zazmatkovala hostující obrana a odražený míč se dostal k Malkimu. Ten se blýskl parádní střelou přímo z otočky a domácí už vedli 2:0.

Naprostou dominanci potvrdil domácí celek v 77. minutě. V té se totiž po parádní kombinaci ocitl u míče Djoum a ve velmi příjemné pozici nezaváhal. Hosté v tomto utkání jakoby nebyli. Přesto se však dočkali alespoň čestné branky v samotném závěru. V 89. minutě si na centrovaný míč nejvýše naskočil Boukhari a stanovil konečné skóre 3:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 roda by si zasluzila zachranu viac za to ako dokaze obrat o body silne timy

Reagovat
Zajda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele