základní část, 34. kolo
12.05.2013 14:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

NEC Nijmegen - RKC Waalwijk 1:2

Jarní trápení Nijmegenu dnes napsalo své další pokračování. NEC nestačil v domácím klání na Waalwijk a po porážce 1:2 ukončí letošní sezónu až na patnácté pozici.

I když utkání začalo velmi opatrně, na úvodní gól nemuseli diváci čekat příliš dlouho. Přišel totiž už po devíti minutách, kdy využil centru Jozefzoona Kenny Anderson a tvrdou střelou překonal bezmocného Babose. Po tomto momentu následovalo dlouhé trápení Nijmegenu, který se sice snažil s nepříznivým stavem něco udělat, avšak proti dobře bránícímu Waalwijku se prosazoval jen hodně ztěžka. Bez nadsázky lze říct, že si v prvním poločase nevypracoval jedinou skutečně gólovou příležitost.

Naneštěstí pro Nijmegen, domácí bída pokračovala i po obrátce. Waalwijk naopak hrál očividně ve velké pohodě, které v 62. minutě využil ke vstřelení druhé branky. Florian Jozefzoon si zpracoval dlouhý výkop brankáře Zoeta, obešel obránce i brankáře a zakončil do prázdné brány. Také po tomto momentu se hrálo v zaběhnutých kolejích, a tak Waalwijk bez problémů kontroloval své vedení. Nijmegen se vytouženého snížení dočkal až v samotném závěru, kdy si na rohový kop naskočil Kevin Conboy a hlavou korigoval na konečných 1:2.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele