základní část, 17. kolo
15.12.2012 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

NEC Nijmegen - PSV Eindhoven 1:1

PSV překvapivě nedokázalo vyhrát a v utkání na půdě Nijmegenu pouze remizovalo 1:1.

Hostující celek z Eindhovenu naskočil do utkání s Nijmegenem výborně. Hned v 10. minutě přišel rychlý protiútok, ze kterého hostí vybojovali roh. Vysoký centr se snesl do pokutového území a nejvýše si na něj naskočil hostující Jørgensen. Jeho tvrdá a přesná hlavička skončila za zády domácího brankáře a hosté tak vedli 0:1.

Do dobré šance se poté dostal ve 33. minutě Wijnaldum. Jeho dalekonosná střela však skončila na domácím brankáři, který tygřím skokem vyškrábl střelu na roh. S blížím se koncem to byl však Nijmegen, který mohl vyrovnat. George však střelu do odkryté branky nepřetavil v gól. Hostující brankář Waterman totiž parádním zákrokem udržel PSV ve vedení.

Druhý poločas opět začalo PSV výborně. Hned v 57. minutě mohlo být skóre změněno, avšak po dravém průniku Lense a jeho následné střele letěl míč těsně nad. Utkání se poté hodně vyrovnalo a PSV jakoby doufalo, že se Nijmegen již porazí sám. NEC však začalo stupňovat svůj tlak a v 80. minutě navíc přišel velký šok. Na hranici pokutového území se skvěle uvolnil Pálsson a nádhernou technickou ranou srovnal na konecčných 1:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele