základní část, 18. kolo
22.12.2012 19:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Heracles Almelo - PEC Zwolle 1:1

Trápení Heraclesu pokračuje i nadále. Svěřenci kouče Bosze věřili, že by proti nováčkovi ze Zwolle mohli uspět, ovšem nakonec se museli smířit pouze s remízou 1:1.

Heracles vstoupil do utkání hodně pasivně a během úvodních minut nepředvedl směrem dopředu zhola nic. I přesto ale šel už po čtvrthodině hry do vedení. Vynikající Duarteho přihrávky využil útočník Samuel Armenteros a vyběhnuvšího brankáře Boera s přehledem překonal - 1:0. Zwolle se pochopitelně snažilo okamžitě zareagovat, na vyrovnávací trefu si ale muselo počkat až do 27. minuty, kdy využil nepřehledné situace uvnitř domácího vápna Youness Mokhtar a dopravil míč do sítě - 1:1. Oba celky mohly ještě před přestávkou strhnout vedení na svou stranu, ale jak Armenteros, tak ani Pluim své šance neproměnili.

Po změně stran se pokračovalo v zaběhnutých kolejí. Oba celky si dokázaly vypracovat pár zajímavých šancí, ovšem s jejich využíváním to už bylo horší. Své by o tom mohl vyprávět například Wiljan Pluim, který šel úplně sám na brankáře Pasveera, přesto neuspěl. Na druhé straně se zase zaskvěl Boer, který parádní "robinzonádou" vyrazil střelu Duarteho. A když v závěru neuspěli ani Saymak a Mokhtar, bylo jasné, že dnešní utkání vítěze nepozná.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele