základní část, 3. kolo
25.08.2012 18:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Utrecht - PEC Zwolle 1:1

Velmi nudné utkání bylo k vidění v Utrechtu. Tam k duelu 3. kola vycestoval nováček ze Zwolle.

Utkání začalo hodně opatrně. Oba celky se snažily spíše nechybovat a vyčkat na chybu soupeře. Nudná hra však diváky příliš neoslnila a na pořádnou šanci se muselo čekat prakticky až do samotného závěru prvního poločasu. Ve 45. minutě se nedomluvil bránící hráč s brankářem ter Wielenem a po jejich chybě se k míči dostal osamocený Duplan, který před prázdnou brankou nemohl zaváhat a poslal tak Utrecht do vedení 1:0.

Druhý poločas začal stejně opatrně. Utrecht však pomalu získával pevnou půdu pod nohama a měl ze hry mnohem více. Další šance však přišla až po více než hodině hry, v 64. minutě se skvěle uvolnil Gerndt a svou ranou vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. Ten byl však připraven a střelecký pokus zlikvidoval.

Blížil se konec zápasu a ním přišel i tlak hostí. Ti se drali do zakončení a jejich snaha přinesla kýžené ovoce. V 83. minutě si na rohový kop naskočil nejvýše Lachman a jeho hlavička skončila za zády brankáře Ruitera. Lachman tak svou tvrdou hlavičkou srovnal na konečných 1:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

svine hnusne jeden zapas my usiel hoveda nech zostupi ten Utrecht posraty

Reagovat
Zajda

Tak zase klid ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele