základní část, 3. kolo
20.08.2011 19:45 CET
1 : 5
(0:3)

Reportáž

SC Heerenveen - FC Twente 1:5

Fotbalisté Twente jsou i nadále stoprocentní, ve 3. kole pořádným způsobem naložili venku Heerenveenu. Takový debakl, jakým byl konečný výsledek 1:5, asi domácí lodivod Ron Jans nečekal. Jenže hosté prostě jen trestali tvrdými ránami jako bičem soupeřovu laxnost a po právu se zlatí na prvním místě tabulky.

Hosty dostal do varu ve 27. minutě De Jong. Do té doby trochu únavný průběh rozsekl svou dělovkou, se kterou se prostě nemazlil a vymetl s ní pavouky v šibenici Vandenbusscheho brány. Za dvě minuty domácí dostali druhý úder, Ruiz nahrál do dobré pozice Jansenovi, který bez milosti poslal míč znovu do sítě.

A že by se nad svým výkonem měl Heerenveen v kabině pořádně zamyslet, ukázal ještě ve 45. minutě Janko, který podobně jako jeho kolega De Jong svou střelou trefil horní růžek. Domácí si zřejmě opravdu museli o lecčems popovídat a do druhé půle nevstoupili úplně špatně. Avšak Janmaat v největší možnosti hlavou mířil mimo.

Do konce zápasu zbývalo ještě 24 minut, ale Twente ani za svého příjemného stavu soupeře nijak nešetřilo. Bejrami zvyšoval na 4:0 a tři minuty před koncem ještě jednou skóroval Janko z penalty poté, co ho ve vápně srazil El Akchaoui. To už ale předtím alespoň jeden gól nasadili na šňůru i domácí, když v 83. minutě Narsingh překonal brankáře Boschkera z blízkosti.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele