základní část, 33. kolo
02.05.2012 20:00 CET
5 : 2
(4:1)

Reportáž

RKC Waalwijk - Roda JC 5:2

Pětibrankovým přídělem utloukl Waalwijk vzdorující Rodu Kerkrade, čímž se vyhoupl v ligové tabulce na osmé místo právě před svého poraženého soka. V domácím dresu se o gólový nášup postarali svými dvěma úspěšnými zásahy Evander Sno a Aaron Meijers, listinu střelců na straně Waalwijku pak doplňuje jméno Rickyho ten Voorda.

Před výkopem by si asi málokdo vsadil, že bude po devadesáti minutách svítit na světelném ukazateli sedmigólové skóre. RKC šel do vedení již ve čtvrté minutě, když Ard van Peppen našel Snoa, jenž ranou ze třiadvaceti metrů včasně rozradostnil domácí diváky. Další zásah byl k vidění ve dvacáté minutě - ten Voorde si naběhl na Nemethův pas a po překonání gólmana hostů Prusa rozvlnil síť podruhé.

Roda dokázala odpovědět sedm minut před koncem prvního poločasu, o snížení se postaral hlavičkující Junker. Nakonec však odcházeli hosté do kabin s třígólovým mankem, protože hned o minutu později zužitkoval Schetovu přihrávku Meijers, a tentýž hráč nemilosrdně udeřil i těsně před poločasovým hvizdem - jeho dvorním nahrávačem byl ten večer Schet.

Hosté nesklonili hlavy a Malki upravil střelou do levého dolního rohu stav utkání na 4:2, Rada však měla ten večer prohrát o tři branky. Konečné slovo měl ten, kdo bohatý gólový účet otevřel - Evander Sno. Domácí jsou tím pádem před posledním ligovým kolem o něco blíže pohárové Evropě.

Autor: Jan Mátl / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele