základní část, 10. kolo
22.10.2011 20:45 CET
1 : 4
(0:1)

Reportáž

FC Utrecht - SC Heerenveen 1:4

Heerenveen ukázal svou sílu a ve vyrovnaném utkání v Utrechtu vstřelil hned čtyři branky a dokázal tak zvítězit vysoko 4:1.

Utkání v Utrechtu začalo pro oko diváka velmi příjemně. Oba celky hned od prvních minut napadaly, avšak v závěru vždy chyběla přesná finální přihrávka. První velká šance tak přišla až v 18. minutě, ve které se parádně uvolnil Sven Kums. Prošel skrze bránící hráče a technickou ranou poslal hostující celek do vedení.

První poločas toho poté moc nenabídl. Na řadu tedy přišlo dějství číslo dvě. Ten začali hosté ve velkém stylu. Hned v 60. minutě se uvolnil rychlonohý Luciano Narsingh, prošel přes bránící hráče a perfektní přihrávkou servíroval příležitost na kopačky Dosta. Ten nezaváhal a tvrdou ranou zvýšil vedení Srdíčkářů.

Heerenveen však na svého soka neustále dorážel. Jedna akce střídala druhou, avšak třetí branka nepřicházela. Na řadu každopádně později přišla 74. minuta a v té další povedená akce hostí, na jejímž konci stál Djuričič, který zvyšoval už na 3:0.

V samotném závěru utkání se i domácí dostali na seznam střelců. V 81. minutě totiž ke střele z dálky napřáhl Sneijder. Jeho projektil nabral skvělé parametry a zastavil se až za zády padajícího brankáře hostí. Sníženo na 1:3, avšak Heerenveen nechtěl nic ponechat v náhodě. Hned o minutu později se tedy uvolnil Assaidi a stanovil konečné skóre 1:4.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele