základní část, 34. kolo
15.05.2011 14:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Willem II - NAC Breda 0:1

O sestupu Willemu bylo rozhodnuto už dávno, a tak se dnes jeho hráči toužili s Eredivisie rozloučit alespoň vítězstvím. Jejich přání se ale bohužel nesplnilo. Nad jejich síly byla tentokrát Breda, která rozhodla o svém jednogólovém vítězství až minutu před koncem normální hrací doby.

Oběma celkům už o nic podstatného nešlo a na hřišti to bylo také vidět. Hrálo se skutečně ve vlažném tempu a bez pořádných šancí.

Willem ale každopádně nezačal vůbec špatně a svého soupeře určitě svou počáteční aktivitou zaskočil. Nejblíže brance byl záložník Lasnik, který sice vyslal nebezpečnou ránu, jenže nepřesnou. To Breda byla po většinu první půle naprosto bezzubá. Za zmínku snad stojí jen nepřesná hlavička Janseho.

Druhá polovina už byla přeci jen o něco atraktivnější. Opět začali o poznání lépe domácí fotbalisté. Gólman ten Rouwelaar se musel činit, aby dokázal zlikvidovat Gravenbeekovu nebezpečnou střelu. Willem se skutečně snažil a dělal pro vítězství mnohem více než Breda, avšak nakonec zůstal bez jediného bodu.

V 89. minutě se totiž hosté dostali do ojedinělé šance a patřičně toho dokázali využít. Julian Jenner si potáhl míč do šestnáctky a poté krásnou ranou do pravého horního rohu zařídil pro Bredu vítězství.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele