základní část, 21. kolo
30.01.2011 12:30 CET
1 : 5
(1:3)

Reportáž

SBV Excelsior - ADO Den Haag 1:5

Excelsior doma přivítal Den Haag. Domácí celek utkání osbolutně neuvládl a hostující ADO odjíždělo s vítězstvím 5:1.

Utkání začalo v poklidném tempu, ovšem netrvalo to dlouho a domácí celek se ujal iniciativy. První větší šance přišla ve 13. minutě. Domácí se dostali do rychlého útoku, Zeegelaar si zpracoval míč a následně jej poslal přímo na nabíhajícího Vinckena, který se zakončením neměl nejměnší problém a poslal domácí do vedení.

Vedení si však domácí neužili dlouho, o sedm minut později se totiž hosté nadechli k velkému tlaku. Ten vyvrcholil celkem rychle, když si na centr z pravé strany naběhl Bulykin a perfektní hlavičkou dokázal srovnat stav utkání.

Nedlouho na to přišel nejspíše klíčový okamžik utkání. Ve 24. minutě se míče zmocnil Aleksandar Radosavljevič. Toho bránil domácí Bovenberg ne zcela přiměřenou tvrdostí. Souboj vyvrcholil faulem domácího hráče, který byl okamžitě oceněn červenou kartou.

Hosté tak hráli přesilovou hru a hned po pěti minutách šli do vedení. Lex Immers totiž svým centrem našel volného Kubíka, ten neměl se zakončením žádný problém. Čas běžel a blížil se konec prvního poločas, těsně před koncem, ve 41. minutě, se skvěle uvolnil Bulykin. Ten s ničím neváhal a parádní ranou poslal hostující celek už do dvoubrankového vedení.

Krátce po začátku druhé půle se hosté do svého soupeře zakousli ještě více. Hned v 52. minutě se také dočkali zasloužené branky. S obranou si v tu chvíli krásně pohrál Toornstra a přesnou ranou zvýšil na 4:1.

V 65. minutě utkání přišlo definitivní rozhodnutí. Po rohovém kopu se nejlépe zorientoval Verhoek a přesnou ranou překonal domácího brankáře.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele