základní část, 27. kolo
12.03.2011 18:45 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

Heracles Almelo - SBV Excelsior 4:1

Heracles doma zvládl své utkání a pohrál si s Excelsiorem, který v prvním poločase šel do oslabení. To se na výsledku také potvrdilo, když domácí vyhráli vysoko 4:1.

Začátek utkání patřil hlavně domácímu celku. Ten se do svého soupeře zakousl a rychlými protiútoky zlobil obranu hostí. Jeden takový přišel ve 23. minutě, když všem utekl Quansah. Za záchranou brzdu zatáhl hostující Bovenberg, rozhodčí neváhal ani chvíli a ukázal mu ihned červenou kartu.

Domácí celek začal početní převahu využívat. Usadil se v útoku a jeden centr střídal druhý. Ve 32. minutě přišla parádní rána Fledderuse, který se dostal k odraženému míči a přesnou ranou otevřel skóre.

Tím však první poločas skončil. Domácí si hlídali své vedení a šetřili síly na závěr utkání. Hned po začátku druhé půle se však domácí opět uchýlili k útoku. V 50. minutě se perfektně uvolnil Quansah a svou střelou poslal domácí do vedení již o dvě branky.

Neuběhlo mnoho a Heracles opět slavil. O 12 minut později se totiž ve skrumáži před hostující brankou nejlépe zorientoval Looms a tvrdou ranou dal výsledku již tříbrankovou podobu. Hosté nechtěli zůstat pozadu a hru otevřeli. Patnáct minut před koncem utkání se tak hostům naskytla největší možnost, když se před brankářem domácích objevil osamocený Fernandez s míčem na noze. Jeho rychlá střela znamenala snížení na rozdíl dvou branek.

Utkání se chýlilo ke konci a hosté už duel jen dohrávali. Nezájem Excelsioru využil Heracles ještě k jedné ráně, o kterou se postaral Plet. Ten se skvěle uvolnil a přízemní střelou stanovil konečný výsledek 4:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele