základní část, 2. kolo
15.08.2010 14:30 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

ADO Den Haag - Roda JC 1:3

Den Haag nezvládl domácí utkání proti Rodě a po odevzdaném výkonu prohrál poměrem 1:3.

Začátek jako z říše snů. Tak si mohl totiž připadat nezaujatý divák na domácím stadioně ADO Den haag proti Rodě JC. Již od úvodní minuty totiž domácí na svého souepeře tlačili. Odměnou jim za to byla velmi rychlá branka ve 4. minutě. Verhoek si posunul míč na střed hřiště a přesnou přihrávkou našel Kubíka, který přesnou ranou otevřel účet utkání.

Z toho se však domácí neradovali dlouho. O pět minut později totiž za přehnanou agresivitu pykal Addo. Za jeho zákrok v pokutovém území rozhodčí nařídil penaltu, ze které tvrdou střelou srovnal stav utkání Mads Junker.

Uběhly však pouhé tři minuty a stav utkání se měnil již potřetí. Pa-Modou Kah si pohrál s bránícím obráncem a našel volného Laurenta Delorgeho. Ten se s ničím nepáral a přesnou ranou poslal svůj celek do vedení.

Domácí měli velkou šanci vyrovnat těsně před koncem prvního poločasu. V samostatném úniku se objevil Jens Toornstra, avšak jeho pokus mířil vysoko nad branku hostů.

V druhém poločase existoval na hřišti pouze jeden tým a tím byla hostující Roda. V 70. minutě poslal Ruud Vormer svůj rohový kop přesně na kopačky osamoceného Jimma Hempteho, který z pětadvaceti metrů překonal domácího brankáře a stanovil tak zároveň konečný stav utkání poměrem 1:3.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele