základní část, 19. kolo
23.01.2010 19:45 CET
4 : 2
(0:0)

Reportáž

SC Heerenveen - Willem II 4:2

Heerenveen začíná plnit své předsevzetí. Na jaře sliboval velké zlepšení a hned v prvním zápase své fanoušky skutečně potěšil. Doma totiž dokázal zdolat Tilburg a opět tak poskočil dál od sestupových příček. Žádná procházka růžovým sadem to ale nebyla. Nějakou dobu totiž dokonce prohrával a o zisku tří bodů rozhodnul až v závěrečné patnáctiminutovce.

První poločas byl oproti tomu druhému pořádně nudný. Většinu času diváci ani nevěřili, že sledují zápas holandské Eredivisie, kde se většinou góly a zajímavý momenty nešetří. Brankáři jen sledovali počínání svých spoluhráčů a na míč si v mnoha případech nešáhli. Až v 35. minutě se snažil o první změnu skóre Gerald Sibon, jenže k úspěšnému zakončení měl skutečně hodně daleko.

Po změně stran začal téměř jiný zápas. Během několika sekund šli hosté nečekaně do vedení. Po Homoetově centru se dostal k hlavičce zkušený útočník Demouge a hlavou rozvlnil síť. Heerenveen odpověděl úplně stejnou mincí. Vedení Willemu vydrželo pouhých deset minut, poté zaúřadoval kapitán Breuer a dal tak svým spoluhráčům opět naději na vítězství. I přesto se ale Srdíčka příliš nepoučili a brzy podruhé inkasovali. Bruma perfektně vybídl ke skórování Nijlanda, a ten hned ve svém prvním zápase dokázal skórovat.

Ovšem během pouhých dvou minut se skóre opět zcela otočilo. Nejprve se podařilo vyrovnat na 2:2 Paulu Henriquemu a krátce na to tvrdou ranou poslal Heerenveen do vedení Losada. Na tento gól Tilburg již zareagovat nedokázal. Nakonec inkasoval ještě počtvrté. Minutu před koncem normální hrací doby skóroval podruhé v zápase Henrique.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele